Mallisto / Polar

 • Merkki
 • Urheilulaji
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :
  Puettavan teknologian kärkinimiin kuuluva Polar tuo aktiivista sykettä elämääsi. Brändin mittareilla ja sovelluksilla voit urheilutavoitteidesi lisäksi saavuttaa hyvän balanssin aktiivisuuden ja levon välillä.

  Polar on suomalainen menestystarina, joka on yhdistänyt liikunnan, tekniikan ja fysiologian innovatiivisiksi tuotteiksi, jotka auttavat sinua ymmärtämään, mitä olet tekemässä ja miten voit parhaiten kehittyä. Merkin innovatiivisten ja maailmalla menestystä niittäneiden tuotteiden avulla pystyt kuuntelemaan ja ymmärtämään juuri sinun kehoasi. Halusitpa sitten juosta nopeampaa, pyöräillä pidemmälle tai pudottaa pari kiloa painoa, Polar on tukenasi. Voit ajatella Polar-tuotettasi kuin kädessä kulkevana personal trainerina, joka ohjaa ja kannustaa sinua yrittämään vielä lujempaa.

  Polar – älykästä ohjausta vuodesta 1977

  Kotimainen sporttiteknologiafirma tarjoaa maailman kärkiluokkaan kuuluvia sykemittareita, aktiivisuusrannekkeita ja digitaalikelloja. Nämä tyylikkäät ranteessa kulkevat asusteet kirjaavat ylös päivän aktiivisuuden ja treenit sekä unen. Kello myös hienovaraisesti muistuttaa haluttaessa liikkumaan. Kellot antavat mahdollisuuden seurata päivän aktiivisuustavoitteiden täyttymistä – voiko enää olla mitään motivoivampaa? Paitsi että tuotteet auttavat sinua saavuttamaan urheilutavoitteesi, ovat nämä laitteet myös supertyylikkäitä ranteen koristajia. Merkin minimalistisen kaunis design suorastaan huutaa edelläkävijämäistä teknologiaa ja huippuunsa hiottua laatua.

  Kunnianhimo on eteenpäin vievä voima Polarin suunnittelussa

  Polar on tehnyt sen, mihin moni kotimainen yritys ei pysty. Suomalaisfirma on jo vuodesta 1977 ollut suunnannäyttäjä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa. Huippu-urheilijat ja urheilun harrastajat toisensa jälkeen ovat yltäneet uusiin ennätyksiin ja ylittäneet itsensä Polarin innovaatioihin turvautuen. Kun saat silmiesi eteen dataa treeniesi kulusta antaa se aivan eri tavalla lisäpotkua hommaan ja ylipäänsä syyn lähteä vaikka illalla vielä kerran treenaamaan. Mikään ei voita sitä onnistuneen treenin jälkeistä euforiaa, kun tiedät, että olet laittanut kaiken peliin ja tehnyt jotain kuntosi hyväksi. Polar-tuotteeseen investoiminen saattaa olla yksi parhaimmista kuntosi ja terveytesi eteen tekemistäsi päätöksistä. Anna tämän huipputeknologian johdatella sinut kohti terveellisempää ja positiivisempaa elämää!

  Tutustu myös