Suodatin1

Police
Mallisto

26 tuotetta

Italialainen asustebrändi Police tunnetaan parhaiten laadukkaista aurinkolaseistaan, joita lukuisat maailmantähdet ovat kantaneet ylpeästi julkisuudessa aina 80-luvulta lähtien. Suosionsa myötä designerbrändi on laajentanut valikoimaansa trendikkäisiin koruihin, komeisiin kelloihin ja laatukosmetiikkaan. Taidokkaasti muotoillut, lukuisia detaljeja sisältävät naisten ja miesten Police-asusteet antavat räväkkyyttä tyyliisi maskuliinisilla aiheillaan ja luonnollisilla, vahvoilla materiaaleillaan.

Persoonallisesti säväyttävä Police

Kun Police lanseerasi ensimmäisen aurinkolasimallistonsa vuonna 1983, oli se edelläkävijöiden joukossa tekemässä aurinkolaseista muotituotetta. Koko vuosikymmenen ajan aurinkolasien käyttö yleistyi ja näkönsä suojaamisen lisäksi moni tykästyi siihen, miten viileän rauhallisen ilmeen omiin piirteisiin sopivat aurinkolasit antoivat. Muodin edelläkävijä huomasi 2000-luvun alussa brändin individuaalisuuden sopivan muihinkin asusteisiin ja loi omat kello- ja korumallistonsa. Sekä koruissa että kelloissa brändi suosii käytännöllisiä ja laadukkaita ratkaisuja. Nahkaiset hihnat tuntuvat miellyttävän lämpöisiltä ja pehmeiltä ihoa vasten. Ne sulautuvat kauniisti ihon eri sävyihin ja muotoutuvat käteesi tai vaikkapa kaulaasi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Ruskea nahkarannekoru on näppärä tapa korostaa nahkahihnaisen kellosi tyyliä ja tuoda rosoista rokkarifiilistä koko asuusi. Tämän kuuman setin viimeistelet siistillä ja simppelillä nahka- tai metallikaulakorulla.

Asusteet urbaaniin, menevään lifestyleen

Jos olet aina menossa, sinulla ei ole aikaa kaivella kännykkää jatkuvasti laukusta kellonajan selvittämiseksi. Haluat tietää joka hetki tarkan ajan ja erottaa sen helposti lyhyellä vilkaisulla. Police-kellojen tarkkuus on huippuluokkaa ja design eleganttia mutta kiehtovan erilaista. Se ei ole vain laadukas rannekello, jolla pyörität arkea vaan osa omaa henkilökohtaista brändiäsi. Police-rannekello antaa käyttäjästään sekä ammattimaisen että seikkailunhaluisen vaikutelman. Varsinkin nahkahihnaiset kellot kielivät kaipuusta luontoon tai ainakin rakkaudesta luonnonmukaisia materiaaleja kohtaan. Kylmä metallikello on astetta kylmähermoisemman bisnesmiehen tai -naisen merkki. Saatat toisaalta olla vain ihastunut sen valoa heijastavaan hohtoon, joka näyttää upealta siistin, tumman puvun tai jakkupuvun kanssa. Tavallinen ajan mittaaminen ei aina riitä aktiiviliikkujille ja urheilijoille. Heitä varten Policen kellomallistossa on kronografikelloja, joissa on lisätoiminto urheilusuoritusten ajanottoon. Ajanottoa voi soveltaa moneen muuhunkin harrastukseen tai ajanvietteeseen, jossa tarkalla ajalla on merkitystä.

Yhdistele ja sekoita