Muodikas pukeutuminen ja ajaton tyyli kuuluvat osaksi muoti-ikoni Ralph Laurenin vaatteiden ideologiaa. Ajattomiin Polo Sport Ralph Lauren -mallistoihin kuuluu huikean sporttisia miesten ja naisten vaatteita, jotka mahdollistavat vapaa-ajan viettämisen näyttävästi pukeutuneena. Polo Sport Ralph Lauren -brändin taustalla vaikuttaa ajatus toimivista urheiluvaatteista, joihin on lisätty ripaus glamouria. Huippumerkin tyylikäs viimeistely varastaa katseet ja vaatteiden tarjoamat yhdistelymahdollisuudet tekevät pukeutumisesta entistä mielenkiintoisempaa!

Polo Sport Ralph Lauren -mallistoissa on ymmärretty, miten upeat vapaa-ajan vaatekappaleet pääsevät loistoonsa. Klassisiin lyhythihaisiin paitoihin, collegetakkeihin ja huppareihin on saatu upotettua sähäkkyyttä kirkkailla väreillä sekä pienillä muodikkailla yksityiskohdilla. Erinomaisesti suunnitellut vaatteet tekevät olosta mukavan ja tuovat kantajalleen hallittua itsevarmuutta. Lisäksi nämä ihastuttavat vaatteet sopivat niin urheiluaktiviteetteihin kuin ylellisen vapaa-ajan viettoonkin.

Polo Sport Ralph Lauren -vaatteet tuovat sporttisuutta ja muodikkuutta vapaa-aikaan

Värikkäät Polo Sport Ralph Lauren -hupparit kruunaavat vapaa-ajan pukeutumisen. Esimerkiksi trendikäs pirteän keltainen huppari täydentää farkkujen ja uutuuttaan hohtavien tennareiden yhdistelmän, kuviollisten shortsien ja varvastossujen luoman lookin tai kangashousujen ja pistokkaiden kevyen kombon.

Lämpimät päällystakit toimivat ulkoillessa, urheillessa ja arjen kiireissä. Tyylikkäällä leikkauksella täydennetty muhkea toppatakki on näyttävä ilmestys ja sen lämmittävä huppu sekä korkea kaulus suojaavat kasvoja talven pakkasviimalta. Moderni Polo Sport Ralph Lauren -logo koristaa takin rintamusta ja tuo tunnetun brändin näyttävästi esiin. Hyvin istuvat ja hengittävät Polo Sport Ralph Lauren -juoksutakit täydentävät sporttista ilmettä yhdessä virtaviivaisten juoksutrikoiden ja nopeaan vauhtiin siivittävien lenkkareiden parina. Juoksutakin materiaalien tekniset ominaisuudet tekevät juoksemisesta nautinnollista.

Valkoinen Polo Sport Ralph Lauren -verryttelyasu tuo hohtavaa muodikkuutta sekä urheilukentille että vapaa-ajalle. Tässä upeassa asussa viihdyt kuntosalilla sekä vaikkapa katukahvilan terassilla aurinkolasit silmillä – huipputrendikkäänä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua