Suodatin1

POLOLO
Mallisto

23 tuotetta

Lasten POLOLO-tossut ovat kihertävän suloisia! Ne tulevat olemaan pienokaisesi terveiden jalkojen paras ystävä. Pehmeät pohjat ja luonnolliset materiaalit takaavat, että jalat saavat kehittyä luonnollisesti näissä töppösissä.

POLOLO syntyi Berliinissä 2003, kun kenkäsuunnittelija Verena Carney ja bisnesmanageri Franziska Kuntze etsivät täydellisiä töppösiä omille lapsilleen ? kumpikin toivoi lastensa tossuilta laadukasta designia, pehmeitä pohjia, jotka mahdollistaisivat jalkojen terveen kehityksen, ja kasvivärjättyä, luonnollista nahkaa, joka olisi vapaa kromista ja vierasaineista. Sopivia tossuja ei löytynyt, joten ei auttanut kun valmistaa ne itse. Naiset aloittivat tossujen myymisen joulumarkkinoilla. Suosio oli kuitenkin välitön ja nykyään jalkineita myydään reilussa 800 vähittäismyymälässä.

POLOLO lupaa pehmeät ensiaskeleet!

POLOLO-tossujen ja ensikenkien materiaalit ovat erittäin pehmeitä ja ihoystävällisiä niiden hypoallergeenisyyden ansiosta. Näissä töppösissä kelpaa leikkiä tai ottaa ne taianomaiset ensiaskeleet. Kaikki tossut on valmistettu käsin Saksassa ekologisesti ja luonnollisesti. Merkin ulkokengät valmistetaan yhteistyössä Espanjassa.

Pikkupoikien ja tyttöjen pukemisen opettelu on nyt hauskaa: sen varmistavat helposti jalkaan vedettävät tohvelit, joita on hauska kurkistella ja kurkotella. POLOLO-tossujen veikeät eläinaiheiset kuvioinnit ja kirkkaat värit ovat jokaisen taaperon ja vauvan suosikit! Tohveleissa seikkailevat muiden eläinten joukossa saksalaisista ja englantilaisista piirrossarjoista tutut hahmot, kuten Nukkumatti, Maija Mehiläinen ja Late Lammas.

Ensiaskeleiden ottaminen on suuri etappi ihmiselämän varrella, joten se kannattaa tehdä pehmeästi, mukavasti ja miksipä ei myös tyylikkäästi. Ensiaskelkengät tulevat pehmeissä pastelliväreissä ja kirkkaisssa perusväreissä, joten ne on helppo yhdistää lapsekkaan hauskaan tyyliin. Varmista, että lapsesi jalat saavat kasvaa luonnollisesti, tukevasti ja terveellisesti: POLOLO-töppöset ovat terveen jalan paras ystävä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista