Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Mallisto
shipped_by_zalando
4 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos suonissasi virtaa vauhti ja olet jatkuvasti liikkeessä, linjakkaat ja sporttiset Porsche Design -tuotteet siivittävät nopeatempoista elämäntyyliäsi kätevillä ja eleganteilla ratkaisuillaan. Porsche on valjastanut bisnesluokan matkustajia hemmottelevien asusteiden suunnitteluun saman huippuluokan designosaamisen, jolla luodaan maailman tunnetuimpia urheiluautoja. Kuten klassisessa 911-mallin Porschessa, ei brändin asusteissakaan ole tingitty sen enempää funktionaalisuudesta kuin esteettisestä vakuuttavuudestakaan.

Porsche Design toivottaa tervetulleeksi premium-luokkaan

Porsche Design -tuotteet on valmistettu vain korkealaatuisista materiaaleista, kuten nahasta ja vahvasta nailonista. Yhdistettynä luksusluokan muotoiluun ne näyttävät upeilta sekä uutuuttaan kiiltelevänä että lukuisien käyttökertojen jälkeen. Salkkujen ja olkalaukkujen designkin kestää aikaa, sillä hillityn tyylikkäät muodot ja vaimeasti kiiltävä musta nahka saattavat pysyä muodissa ikuisesti. Tekstiilipintaiset laukut ovat tyyliltään kepeämpiä ja painoltaan keveämpiä. Niissä toistuvat samat muotoiluelementit kuin brändin nahkaisissakin laukuissa. Säilytystila on suunniteltu tarkkaan: laukun ulkopuolella on käteviä taskuja, joihin voit lisätä jatkuvasti käsille tarvittavat tavarasi, kuten lompakon ja kännykän, ja sisätilan lokeroidut osastot ja sisätaskut auttavat pitämään kaikki matkatavarasi tai toimistotarvikkeesi säntillisessä järjestyksessä. Porsche Design tekee jokaisesta matkastasi aina työmatkoista päivittäisiin kotimatkoihin kadehdittavan ripeästi ja kätevästi soljuvan tapahtuman.

Elämäsi upeimmat laukut ja lompakot

Siistit ja minimalistiset Porsche Design -asusteet tuovat elämääsi kaivattua yksinkertaisuutta ja järjestystä. Kaikkein kauneimmat ja tyylikkäimmät asiat eivät yleensä vaadikaan ihmeitä, vaan hyvää suunnittelua, laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä käyttötarkoituksia. Porsche Design -lompakko on hyvä esimerkki tällaisesta tuotteesta. Se on kuin sileäpintainen, koruton tasku, johon mahtuu kaikki tarvitsemasi kortit ja käteinen. Brändin matkalaukut noudattelevat samaa ideologiaa. Ne muistuttavat rentoa olkalaukkua, mutta eroavat siitä pidennettävällä kantokahvalla ja laukun alle kiinnitetyillä pyörillä. Tämä laukkumalli on ihanteellinen kaikilla lyhyillä työmatkoilla ja viikonlopun kestävillä city break -matkoilla. Näppärän kokoinen matkalaukku kulkee mukanasi käsimatkatavarana – saat siihen mahtumaan muutaman vaatekerran lisäksi matkaluettavaa tai vaikkapa läppärin tai tabletin. Porsche Design -laukut ja lompakot tuovat jokaiseen matka-asuusi hienostuneen viimeistelyn olit sitten liikkeellä mukavassa smart casual -asussa tai fiinissä puvussa tai mekossa.

Tutustu myös