Mallisto

101 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Yhtäältä dramaattiset ja näyttävät, toisaalta rennon huolettomat Prada-luomukset viehättävät surrealistisella ilmeellään. Ne kietovat tottuneenkin trendsetterin helposti pauloihinsa kiehtovalla muotoilukielellään, joka henkii vanhan ajan klassikoiden eleganssia raikkailla, moderneilla vivahteillaan. Sesongista toiseen Pradan ehtymätön ja erehtymätön design pitää muodin mielenkiintoisena ja elävänä asettamalla tyylille toistuvasti uuden, odottamattoman suunnan.

Luksuksesta haaveilevalle Pradan aurinkolasit ovat ehdoton must-have. Eri tilanteisiin sopivat mallit vaihtelevat klassisista lentäjänlaseista paksuihin, geometrisiin kissansilmiin, joista kaikista erottaa Pradalle omaleimaisen twistin. Brändin rohkea, ellei joskus jopa röyhkeä ilmaisu kerää osakseen paljon huomiota ja osoittaa siten todellisen tyylitaiturin kopioiden seasta.

Pradan uudet klassikot vintagesta futuristiseen

Voguen päätoimittajana tunnettu Anna Wintour luottaa jakkujen ja trenssitakkien kanssa upeasti sointuviin isoihin, mustiin laseihin. Omat lasisi voivat olla samaan tapaan kasvojasi ja värejäsi korostavat luottolasit tai voit varautua vaihteleviin tyyleihin useammalla asustesetillä, joissa aurinkolasien ilme vaihtelee selkeästi toisistaan.

Kippurainen barokkityyli on omiaan leikkisään kesäpäivän helletyyliin kuin myös piristämään syksyisiä murretuista sävyistä koostuvia lookeja. Kehysten geometrisuus jättää tästä ikonisesta aurinkolasimallista pysyvän merkinnän muodin historiaan, eikä niiden vaikutus osana pukeutumistasi ole yhtään sen vähäisempi. Jos haluat todella säväyttää laseillasi pelkän varjoon jättäytymisen sijaan, valitse peruspokien sijaan mielikuvituksellisesti muotoiltu malli.

Kaipaavasti eiliseen vilkuileva ei voi vastustaa muotiin palanneita Wayfarer-laseja, joilla viilennät katsettasi toisen kasariklassikon, Tom Cruisen, tapaan. Jos katsot mieluummin huomiseen saattavat futuristiset aurinkolasit olla enemmän tyyliisi ja makuusi sopivat. Sporttisissa harrastuksissa aikaansa viettävä tähystää kohti edessä häämöttävää horisonttia ja kirittää kohti maalia Pradan laadukkaiden lasien pysyessä koko treenin ajan silmillä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua