Vauhdikas elämäntapa vaatii tyylivalinnoiltaan sekä laatutietoista huolettomuutta että fiiliksen mukaan pukeutumista. Kekseliään ja tyylitietoisen sport-henkisyyteen nojaavan lookin peruspalikat löytyvätkin persoonallisen trendikkäistä vaatekappaleista. Leikkisän rohkea PrAna on tarkkaan designiin ja yksityiskohtiin luottava vaatevalmistaja. Sen mallistot syleilevät energistä elämänmenoa!

PrAna henkii modernin energistä tyylikkyyttä

PrAna luo autenttisia tyylivalintoja haasteita pelkäämättömille seikkailijoille, joiden garderobista voi lukea tarinoita rohkean hyväntuulisesta elämäntavasta. Merkin juuret juontuvat intohimosta luoda ajatonta selkeälinjaisuutta mukailevia moderneja vaatekappaleita, jotka kestävät tarkkojenkin trendisilmien katseita. Rento pukeutuminen ja aktiivinen elämäntapa inspiroivat mallistoja, joissa sekä räätälöity mukavuus että pirteimmät detaljit yhdistyvät. Tämä Yhdysvalloista lähtöisin oleva valmistaja onkin luonut oman polkunsa yhdistelemällä rohkean inspiroivasti niin reippaita värejä, graafisia kuvioita kuin tyylipuhtaita leikkauksiakin. PrAnan luomusten linjauksissa painotetaan elämäntyylin ja pukeutumisen yhteenkuuluvuutta samalla kun suunnittelussa käytetään innovatiivisesti luonnonläheisiä materiaaleja. Ketterä katalogi tarjoaakin avaimet niin urbaanin kuin modernin menevän asukokonaisuuden rakentamiseen!

Virkeät mallistot tarjoavat tyylitärppejä esimerkiksi rentoon arkipukeutumiseen, kaupunkien hektiseen vilskeeseen ja sporttihenkisiin rientoihin. Raikkaan muodikkuuden kietominen elinvoimaisuutta ja kokeilunhalua huokuvaan asenteeseen luo simppelin vakuuttavia tyylittelyjä. Räiskyvän persoonallisen tyylipaletin luominen korostaakin ennen kaikkea hyväntuulisen kepeää asennettasi! PrAnan skarppeja asukokonaisuuksia onkin bongattu myös hetkessä elävien seikkailijoiden päällä niin joogasaleissa, rannoilla kuin puistoissakin. PrAna-tyyli on ehdottomasti myös urbaania tutkimusmatkailua arvostavien aarreaitta, sillä päästä varpaisiin ulottuva kattaus tarjoaa myös pirteitä katumuodin helmiä. Väripaletin laaja valikoima ja linjakkaat leikkaukset kiinnittävät huomion taidokkaisiin yksityiskohtiin, joilla asukokonaisuutesi piristys onnistuu käden käänteessä. Kontrastia hillitympäänkin pukeutumiseen luot yhdistämällä kokonaisuuteen suosikkivärejäsi vaikkapa asusteiden avustuksella. Koristeellisen geometriset printit sekä etniset kuvioinnit henkivät puolestaan trenditietoista sielukkuutta.

Värikästä eloisuutta huokuva PrAna puhuu sekä elämäntapasi että tyylisi puolesta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua