Suodatin

Designerhousut & -farkut

292 tuotetta

Premium-malliston lasten housut pitävät sisällään huippumerkkien upeimpia housumalleja. Muotitietoiset vanhemmat haluavat usein panostaa myös lastensa pukeutumiseen, joten miksipä et valitsisi tyttärellesi tai pojallesi laatumerkkien tyylikkäitä farkkuja, kuviollisia kangashousuja tai voimakasvärisiä shortseja? Lasten pukeutumisessa on aina sallittua käyttää runsaasti värejä ja kuvioita, mutta jos et innostu tästä perinteisestä lasten muodista, löytyy runsaasti muitakin vaihtoehtoja. Lapsillekin sopivia tyylikkäitä asukokonaisuuksia saat, kun otat inspiraatiota aikuisten muodista. Esimerkiksi sporttinen army-vaikutteinen tyyli sopii täydellisesti meneville pojille ja tytöille. Tässä tyylissä voit yhdistää kulutetut farkut, parkatakin ja värikkäät, korkeavartiset tennarit.

Monet julkisuuden henkilöt rakastavat pukea lapsensa yhtä tyylikkäästi kuin he itsekin pukeutuvat. Monesti vanhempien kiinnostuksen myötä hieman isompi lapsi alkaa jo itsekin kiinnostua erilaisista tavoista pukeutua. Lapsille pukeutuminenkin voi toimia leikkinä, ja he rakastavat kokeilla eri tyylejä ja asukokonaisuuksia. Jos itse suosit huippumerkkien vaatteita, voit nyt valita omien lempimerkkiesi vaatekappaleita myös omalle tyttärellesi ja pojallesi. Premium lasten housut ovat saaneet inspiraationsa aikuisten muodista ja vallalla olevista trendeistä. Ota lapsesi mukaan valintaprosessiin ja voitte yhdessä nauttia hauskasta shoppailuelämyksestä.

Premium lasten housut - tyylikästä ja yllättävää lasten muotia

Lomapäivä kaupungilla hurahtaa silmissä, kun kaikilla on mukava olla. Tämän takaavat tietysti hyvin istuvat housut, joissa lapsesi tuntee olonsa kotoisaksi. Sekä isomman että pienemmän pojan lomalookiin sopivat beiget kangasshortsit ja lyhythihainen ruutupaita. Lasten pukeutumisessa kannattaa panostaa asusteisiin, sillä hatulla ja huivilla saa kätevästi muutettua sääolosuhteet lapsen kannalta miellyttäviksi. Olkinen lierihattu tuo suojan lisäksi hauskaa ilmettä pojan ja tytön kaupunkilookiin. Verryttelyhousut ovat täydellinen valinta rentoihin kotipäiviin, automatkoihin ja leikkihetkiin. Urheilulliset verryttelyhousut ovat pehmeät lapsen päällä, ja yhdistettyinä huppariin saat luotua kokonaisvaltaisen sporttilookin.

Premium-malliston lasten housuista löydät ihania vaihtoehtoja aivan perheen pienimmille kuin teini-ikäisillekin. Leggingsit ovat oiva valinta pienille sekä isommille tytöille. Yhdistettynä mekkoon tai tunikaan tarjoavat leggingsit riittävästi lämpöä viileämmilläkin ilmoilla. Valitse lapsellesi parasta muotia laadukkaista ja trendikkäistä housuvaihtoehdoista!

Yhdistät helposti