Miehet
Lapset
Kaikki

Designertuotteet / Tibi

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Pintamateriaali
33 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/1

Tahtoisitko tähtien suosimaa luksusmuotia New Yorkista? Tibi suunnittelee huomiota herättäviä muotiluomuksia persoonallista tyyliä rakastaville naisille. Sen vaatteissa on häkellyttävää glamouria ja runsaasti jännittäviä ideoita!

Pukeudu näyttävästi arkeen ja varsinkin juhlaan! Ehkä haluat paljastaa olkapäät muodikkaassa pussihihaisessa puserossa. Voit tietysti myös peittää ne valitsemalla puserosi olkapäiltä laskeutuvalla liehukkeella. Naisellisten yläosien kanssa käyvät napakat merkkifarkut. Tibi on tähtien suosiossa: sen täydellisesti istuvassa mekossa on nähty esimerkiksi Blake Lively. Hän luottaa minimittaiseen unelmaan. Onko oma suosikkisi myös minimekko? Ehkä oletkin ehtinyt jo addiktoitua muodikkaasta maksimitasta.

Tibi tekee ihania vaatteita muotiin hurahtaneille naisille

Ovatko jännittävät yksityiskohdat sinulle erityisen tärkeitä? Tibi erottuu joukosta intensiivisellä luovuudella. Vaatteiden kauniit liehukkeet saavat katseet seuraamaan sinua. Voit nauttia niistä esimerkiksi hartioilla ja hihoissa. Ehkä pidät pitsistä tai sädehtivistä paljeteista. Vetoketjut ja vyöt vahvistavat brändin leikkausten persoonallista tyyliä. Feminiinisiä röyhelöitä on aseteltu asuihin odottamattomilla tavoilla. Inspiroidutko epätavallisista laskoksista ja hienostuneista kaarrokkeista? Brändi leikittelee monin tavoin kankaiden laskeutuvuudella. Leikkisyyden vastaparina voi olla aistikas eleettömyys tai lähes dramaattinen epäsymmetrisyys. Inspiroidu niistä aivan omalla tavallasi!

Tahdotko olla chic myös värien puolesta? Huippubrändin hienostuneesta värien käytöstä hohkaa hiljainen varmuus. Värimaailmaltaan Tibi on rohkea, naisellinen ja kuitenkin myös klassinen. Sen sävyissä on herkkää hempeyttä, voimavärien villiä hehkua ja täyteläisen pehmeää maanläheisyyttä. Mikä niistä asettuu parhaiten sinun tyyliisi?

Rakastatko viimeisiä trendejä ja catwalkien huumaavaa vaikutusta muotitietoisten naisten pukeutumiseen? Tibi tekee jalkineistakin taidetta. Ne täydentävät mielikuvan asusi ainutkertaisesta yksilöllisyydestä! Niissä on upeita tekstuureja ja hillittömiä yksityiskohtia. Olisivatko suloiset karvasomisteiset sandaalit nappivalinta tummanpuhuvan haalarin kanssa? Tai ottaisitko ennemmin paksupohjaiset sandaalit ihanilla ruseteilla? Käytä samantapaista luovuutta myös laukkujen valinnassa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua