Miehet
Lapset
Kaikki

Designertuotteet / Whistles

Koko
Merkki
Hinta

1 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Etsitkö muotipiireissä arvostettua designer-brändiä? Lontoolainen Whistles on catwalkista ja muotiviikoista lumoutuvan tyylitietäjän toiveuni! Sen karisma koostuu nykyaikaisista trendi-ideoista, ajattomuudesta ja vahvasta tyylitietoisuudesta. Hienostuneet asiatyylit ja elegantit vapaa-ajan tyylit nivoutuvat toisiinsa tämän luksusmerkin omintakeisessa suunnittelussa. Jos olet muoti-ilmiöitä tutkaileva trendsetteri, Whistles antaa sinulle näköalapaikan muotimaailman huipulla virtaaviin inspiraatioihin. Sille ovat ominaisia myös katseita kääntävät yksityiskohdat. Nämä trenditietoisten naisten ja miesten merkkituotteet sisältävät ylellisen näköisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Whistles varmistaa huippumuodikkaan asukokonaisuuden

Tahtoisitko pukeutua johtotason työhön tasokkaasti? Uraa tekevän bisnesnaisen tyyliä on helppo nostaa asiantuntevan huippubrändin vaatteilla. Whistlesin vaatteista huokuu laadukkuus, sillä tyylikkäät leikkaukset tekevät upean siluetin! Saattaisit rakastua nahkaiseen mekkoon, joka on somistettu omaperäisillä detaljeilla. Toivoisitko tyyliin eleetöntä villakangastakkia, jota voisit käyttää myös vajaamittaisten merkkifarkkujen kanssa? Pieni vetoketjulla tehostettu reppu voisi olla tämän kokonaisuuden pikantti mauste. Jos haikailet toimistoasuusi naisellista kuosia, löydät sitä hienostuneesta kukkamekosta. Upeilla tehosteilla somistettu nahkatakki antaisi rohkeaa kontrastia asulle. Whistlesin huikeita muotivaatteita on kantanut kauniisti myös seurattu muoti-ikoni, Cambridgen herttuatar Catherine! Hänen yllään on bongattu esimerkiksi täyteläisen punainen leveähelmainen mekko. Miehille huippumerkki on luonut tyylivarmoja paitoja ja neuleita, joiden klassishenkiset linjat sopivat täydellisesti istuviin housuihin.

Whistles on katutyylin suunnannäyttäjä

Viehättäisikö sinua Whistlesin naisten vaatteiden huippumoderni ladylike-ilme, jossa räätälöityihin leikkauksiin yhdistyy trendikkäästi tyylitelty kuosi? Huippumerkin designerit ovat ideoineet silmiesi iloksi ihania yksityiskohtia. Pitäisitkö odottamattomalla tavalla toteutetuista halkioista tai edukseen erottuvista kauluksista? Löyhästi solmittu vyö antaa feminiiniselle toimistotyylille ripauksen huoletonta eleganssia. Jos rakkain tyylisi on pelkistetty, erikoiset efektit nousevat esille asusta! Ne inspiroivat sinuakin luovuuteen. Tahdotko näyttävän tyylin? Vahvista katseita keräävää kokonaisuutta häkellyttävillä statement-koruilla ja epätavanomaisilla jalkineilla. Tämän top-merkin värimaailma antaa pukeutumiseen varmuutta. Raikkaat sävyt sointuvat suosiolla toisiinsa ja saavat lisävoimaa klassisuudesta. Miesten vaatteissa on hyvää istuvuutta ja pehmeitä värejä. Niillä saat tehtyä tyylitietoiselle herrasmiehelle sopivia asukokonaisuuksia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista