Suodatin1

250 tuotetta

Espanjasta kotoisin oleva tuotemerkki, Pretty Ballerinas, valmistaa sananmukaisesti kauniita ballerinakenkiä. Vaikka merkin nimi on melko uusi, vuodelta 2005, näitä kenkiä on valmistettu jo vuodesta 1918 Espanjan Menorca-saarella saman perheen toimesta. Nämä käsinvalmistetut ballerinat ovat siroja ja kauniita ja sopivat pidettäviksi lämpimillä kesäilmoilla. Pretty Ballerinoja nähdään paljon katukuvassa ja supertähtien jaloissa. Miranda Kerr ja Kate Moss ovat hekin ihastuneet näitten ballerinojen tyyliin ja korkealaatuisuuteen.

Pretty Ballerinas - laatua ja kauneutta

Vaikka Pretty Ballerinas valmistaakin pääosin nimensä mukaisesti ballerinoja, merkki valmistaa myös pistokkaita, saappaita, nilkkureita ja sandaaleja. Samoin kuin ballerinat, nämä muutkin saatavilla olevat jalkineet ovat korkealaatuisia, virheettömiä ja siroja. Merkki pitää suunnittelutyönsä klassisena ja tyttömäisenä. Värimaailma on kuin karkkihylly: vaaleanpunaista ja violettia yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, turkoosia, paljetteja ja hopeaa. Ballerinoissa ei ole säästelty kauniita yksityiskohtia, vaan rusetit, kukat ja timantit kruunaavat tyylikkään kokonaisuuden. Nämä jalkineet on valmistettu nahasta ja ovat ohuesti vuorattuja, joten ne ovat paitsi tyylikkäät, myös erittäin mukavat jalassa.

Ballerinat voit pukea hyvin sekä hameiden, mekkojen että housujen kanssa. Aurinkoisina kesäpäivinä voit laittaa jalkaasi ballerinat tai matalakantaiset pistokkaat, pukea yllesi vapaa-ajan mekon tai shortsit ja puseron ja olet valmis kaupunkikierrokselle tai rannalle. Hieman viileämpinä tai sateisempina päivinä nilkkurit tai pitkävartiset saappaat ovat mainio vaihtoehto ja ne käyvätkin hyvin esimerkiksi legginsien ja neuleen kanssa. Värivalikoiman ollessa näin monipuolinen, löydät helposti oikeat ballerinat jokaiseen asukokonaisuutesi. Miten olisi heleän vaaleanpunaiset ballerinat valkoisen mekon kanssa tai turkoosit tuomaan väriä kokomustaan asuun. Muista myös, että valkoinen ja musta ovat kaikkien värien ystäviä!

Pretty Ballerinas tuovat päivääsi iloa ja piristystä! Nämä ballerinat jalassasi et voi muuta kuin hymyillä!

Yhdistät helposti