Pretty Polly on ikoninen brittibrändi, joka luo upeita sukkahousuja rohkeille ja itsevarmoille naisille, jotka kaipaavat tyyliinsä ryhtiä ja pientä flirttiä. Sukkahousut ovat monen naisen tärkeä asu, joka palvelee niin jokapäiväisessä toimistotyylissä kuin glamourissa juhlatyylissä. Brändin sukkahousut ovatkin ihanteellinen tapa joko uudistaa tai muuttaa tyyliään. Pretty Pollyn sukkahousut, polvisukat ja nilkkasukat saavat sääresi säihkymään!

Pretty Polly rohkaisee kokeilemaan jotain uutta

Pretty Polly luo kujeilevan feminiinistä ja toisaalta särmikkään vahvaa designia, joka istuu modernin ja menevän naisen tyyliin täydellisesti. Oli arkesi sitten täynnä vauhdikkaita käännöksiä minimekossa tai tiukkoja tapaamisia kynähameessa, tuovat Pretty Pollyn sukkikset notkeaa tyylikkyyttä asuusi. Ehkä haluat korostaa sievillä nilkkasukilla keveää kesämekkoasi. Pujotatko karkkiväreissä hehkuvat tai hennosti läpikuultavat nilkkasukat korkosandaaleihisi tuomaan hauskan ja leikkisän ilmeen? Tai ehkä haluat luoda jännittävän kontrastin yhdistämällä värikkäät tai kuviolliset nilkkasukat rentoihin tennareihisi ja vajaamittaisiin farkkuihin – siinä onkin trendikäs vaihtoehto! Voit ottaa myös haltuun verkkosukkahousutrendin, johon rohkeimmat fashionistat ovat tarranneet kiinni – verkkosukkikset saavat nyt pilkistää jopa farkkujen ja verkkareiden alta niin nilkoista, lanteilta kuin revittyjen yksityiskohtien takaa.

Pretty Polly peittää tai paljastaa säihkysääresi muodikkaasti

Pretty Polly on toki perinteikäs merkki, joka on palvellut muodikkaita naisia jo vuodesta 1919 saakka. Ei kannata kuitenkaan erehtyä luulemaan, että siltä puuttuisi asennetta. Merkki on uudistunut muutama vuosi sitten ja ottanut suunnakseen entistä näyttävämmän ja rohkeamman tyylin. Sen sukkahousut ovat toimineet monen uniikista tyylistään tunnetun tähden jalkojen sulostuttajina. Muun muassa Rihanna ja Zooey Deschanel luottavat tämän brittiläisen klassikkomerkin laadukkaisiin sukkahousuihin ja sukkiin. Sen valikoimasta löydät niin peittävämmät opaque-sukkahousut, ohuemmat sheer-sukkahousut, perinteikkäät nylonsukkahousut sekä nilkkasukat, polvisukat ja teräsukat. Pretty Pollyn valikoimassa on klassisia sukkahousuja jokaiseen päivään muun muassa mustana, harmaana ja ihonvärisenä. Parhaiten se kuitenkin taitaa erikoisempien sukkahousujen valmistamisen. Lisää raitoja, pilkkuja, hullunkurisia kuvioita tai kirkkaita sävyjä sukkahousutyyliisi – ja sääresi huomataan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua