Mallisto

221 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pretty on vuonna 2005 lanseerattu ballerinoihin ja mataliin kenkiin keskittyvä jalkinemerkki. Vaikkakin nimi on uusi, on näitä samaisia kenkiä valmistettu ja vuodesta 1918 Välimeressä sijaitsevalla Menorcan saarella. Uniikit kuvioinnit ja erilaiset materiaalivalinnat ovat saaneet useat julkisuuden henkilöt rakastumaan elegantteihin ja suloisiin ballerinoihin. Juurikin ballerinoja arkipukeutumisessaan suosiva Kate Moss pukee usein jalkaansa pelkistetyn mustan mallin, ja omiin häihinsä hän valitsi morsiusneidoilleen brändin valkoiset ballerinat vaaleanbeigeillä somisteilla.

Pretty tarjoaa ballerinojen lisäksi muun muassa ylellisiä loafereita, sandaaleja ja nilkkureita. Brändin jalkineille on ominaista elegantit, pelkistetyt mallit, joista huokuvat luksuksen tuntu metalliväreineen, kiiltävine pintoineen ja upeine materiaaleineen. Paljetteja ja eläinprinttejäkin löytyy näyttävän tyylin ystävälle. Sirot, matalat kengät on helppo yhdistää moneen eri tyyliin. Classy chic -look syntyy, kun yhdistät kiiltonahkaiset, suippokärkiset ballerinat beigen housuhameen ja kevyen paitapuseron kanssa. Tyttömäistä ilmettä saat vaihtamalla housut kellohelmaiseen, minimittaiseen hameeseen. Valitse korkeavyötäröinen malli tuomaan lookiin modernia ilmettä ja korostamaan vyötärön silhuettia.

Pretty - klassikkomalleja ja moderneja efektejä urbaanille naiselle

Prettyn kengissä yhdistyvät mielenkiintoisesti jalkineiden perinteiset mallit ja innovatiiviset materiaalivalinnat sekä kuvioinnit. Minimalisti valitsee jalkaansa pelkistetyt pyöreäkärkiset klassikkoballerinat mustina tai kamelin värisinä. Vaalean beiget jalkineet ovat täydellinen valinta pehmeiden pastellien sekä luonnollisen värimaailman jatkeeksi. Mustat kengät taipuvat moneen: rockilla maustettu asu saa mustista ballerinoista elegantin vivahteen ja mustavalkoinen asukokonaisuus luonnollisen jatkeen pelkistettyyn kokonaisuuteen. Suippo kärki tuo kenkään naisellisempaa ilmettä ja onkin täydellinen jalkine perinteisen bisnespuvun seuraksi.

Muodin huippunimet, kuten Elle Macpherson ja Olivia Palermo, täydentävät kenkävalikoimiansa kimaltelevien ja eläinkuvioisten Pretty-ballerinojen avulla. Voit koota rohkeasti kuvioista täyteläisen asukokonaisuuden Olivian tavoin ja jatkaa rohkeaa linjaa jalkineisiin asti. Elle sen sijaan luottaa kulutetun farkun voimaan sekä housuissa että paitapuserossaan ja tuo särmää lookiinsa mustan bleiserin ja leopardikuvioisten loafereiden avulla. Elegantit kengät tuovat asuusi ripauksen glamouria ja kääntävät katseet kauniisiin jalkineisiin.

Tutustu myös