Suodatin1

1 tuotetta

Pariisilaiset ovat tunnettuja luontaisesta vetovoimastaan, anteeksipyytelemättömästä itsevarmuudestaan ja huolettomasta tyylikkyydestään. Pariisittarien hieman salaperäistä ja määrittelemätöntä 'je ne sais quoi' -olemusta on pohdittu jopa kirjoissa asti. Vuonna 1983 Pariisissa perustettu Princesse tam.tam -alusvaatemerkki kuvastaa synnyinkaupunkinsa asennetta ja tyyliä täydellisesti: kauniit, yllätyksellisillä yksityiskohdilla piristetyt alusvaatteet kannustavat iloitsemaan ja olemaan ylpeästi oma itsensä.

Merkin periaatteena on tarjota alusvaatteita "naisilta naisille" - siis naisten suunnittelemana. Tämä todella näkyy lopullisessa mallistossa, jonka suunnitteluvaiheessa naisvartalon parhaiden puolien esiin tuominen ja mukavuuden maksimoiminen on koko ajan pidetty mielessä. Princesse tam.tam osoittaa, että on todella taitolaji näyttää juuri sopiva määrä paljasta pintaa. Monissa alusvaatteissa on upeita läpinäkyviä yksityiskohtia, jotka jättävät juuri sopivan sensuellin mutta kuitenkin hienostuneen vaikutelman. Aivan kuten pariisittaret, myös näiden vaatteiden kantaja osaa olla jännittävän arvaamaton.

Princesse tam.tam - pala pariisilaista eleganssia ihollasi

Ranskalainen alusvaateteollisuus on maailmankuulu täydellisyyteen tähtäävästä valmistusvaiheestaan. Materiaaleina näkyy hienointa pitsiä, silkkiä ja puuvillaa. Jokainen vaate on huolella valmistettu pienintä yksityiskohtaa myöten. Princesse tam.tam -malliston alusvaatteita löytyy herkullisissa, raikkaissa väreissä mutta myös klassisissa luottoväreissä mustassa, nudessa ja valkoisessa. Monesti sanotaan, että ainakin nämä kolme väriä tulisi löytyä jokaisen naisen alusvaatekaapista.

Rintaliivit ja alushousut ovat Princesse tam.tamin klassikkotuotteita. Suosittu push-up -malli on erityisen ihanteellinen pienirintaisille sen kauniisti kohottavan muotoilun ansiosta. Niin sanotut t-paitaliivit sopivat erinomaisesti vartaloa myötäilevien vaatteiden alle huomaamattomuutensa vuoksi. Kaarituettomat liivit taas sopivat erityisesti isorintaisille. Jos haluat ottaa askeleen kohti elegantimpaa, mukavampaa ja kauniimpaa alusvaatekaappia, voit olla varma, että tältä ranskalaismerkiltä löytyy välineet siihen.

Tutustu myös