Mallisto / Project Delray

Suodatin
  • Merkki
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Sisävuori
1 tuotetta
|Lajittelu :

Project Delray edustaa kaikista himotuimpaa uutta tennarimuotia. Miksi? Syitä on lukuisia. Ensinnäkin luomusten muotoilu on ehdottoman sulavaa ja ajankohtaista. Toiseksi, tennarit ovat huippulaadukkaat ja mukavat. Lisäksi Project Delray satsaa viimeistä piirtoa myöten harkittuihin yksityiskohtiin. Ja mikä parasta, brändin tennarit sopivat kaikenlaisiin tyyleihin ja asukokonaisuuksiin.

Project Delray on täydellinen yhdistelmä laatua ja trendejä

Project Delray ammentaa inspiraationsa rantatunnelmista. Tennarit ovat ilmeeltään rennot, ja ne jalassa tuntee astelevansa rantahiekalla, vaikka alla olisikin kovaa asfalttia. Tuntumaan on panostettu: kengissä on hyödynnetty pehmeitä ja kevyitä materiaaleja, ja kenkien muotoilu suorastaan hellii jalkoja. Kaikki yksityiskohdat on harkittu mukavuutta sekä tyyliä ajatellen, parhaita kengänvalmistusperinteitä kunnioittaen. Näiden tennareiden jälkeen ei muita kenkiä tee edes mieli käyttää - etenkään kun mukavuus yhdistyy ehdottoman ajankohtaiseen ilmeeseen. Tennareiden värimaailma ilahduttaa trendejä seuraavia pukeutujia – tarjolla on niin muodikkaita pastellisävyjä kuin vintage-tunnelmaisia murrettuja sävyjä onnistuneina yhdistelminä. Kun makeat värit yhdistetään minimalistisen virtaviivaiseen muotoiluun, täyttyvät tennarifanien toiveet täydellisesti.

Project Delrayn unisex-tennarit sopivat tyyliin kuin tyyliin

Project Delray -tennarit sopivat kaikenlaisten asujen seuraan. Sellaista ilmettä ei olekaan, johon ne eivät sopisi! Naiset yhdistävät virtaviivaiset tossut sujuvasti niin maksimekkoon kuin kynähameen ja paitapuseron muodostamaan asukokonaisuuteenkin. Ja tietenkin tennarit sopivat loistavasti korkeavyötäröisten kivipestyjen farkkujen ja lyhyen topin seuraan! Trendikäs sporttinen tyyli puolestaan vaatii tennareiden seuraksi väljät boyfriend- tai mommy-farkut, tyköistuvan topin ja makean bombertakin. Miehet taas yhdistävät Project Delray -tennarinsa chinoihin tai sääriä nuoleviin skinny fit -farkkuihin. Yläosaksi sopii täydellisesti niin t-paidan ja bombertakin yhdistelmä kuin minimalistinen harmaa collegepaitakin. Sulavalinjaiset tennarit voi myös yhdistää trendikkäästi muodollisempaankin kokonaisuuteen eli kapealinjaisiin suoriin housuihin ja hyvin istuvaan rentoon kauluspaitaan.

Yhdistele ja sekoita