Suodatin1

Pura Lopez
Mallisto

107 tuotetta

Herätä sisäinen espanjattaresi naisellisten kenkien avulla. Ylellisen ja viettelevän elegantin kenkämuodin taitaja, espanjalainen Pura Lopez yhdistää kengissään perinteitä ja modernia ilmettä. Vuonna 1987 perustettu kenkämerkki ulottaa juurensa jo 1950-luvulle, jolloin Antonio López Moreno aloitti kenkien parissa työskentelyn. Muutama vuosikymmen myöhemmin hänen tyttärensä ja merkin pääsuunnittelija, myös kenkäbrändille nimen antanut, Pura Lopez perusti Espanjan tätä nykyä kuuluisimman kenkämerkin. Maailman parhaimpien suunnittelu- ja taidekoulujen kasvattina brändin pääsuunnittelijalla oli selkeä visio suunnittelemilleen kengille - hienostuneet korkokengät ja sandaalit on suunnattu naiseudestaan ylpeälle maailmannaiselle.

Pura Lopezin mukaan kengät viestivät kantajansa persoonasta ja itsekunnioituksesta. Kengät ovat naisen vaatekaapin tärkein asuste, eikä niiden tärkeyttä tule vähätellä. Brändin jalkineet hiotaankin huippuunsa paitsi käyttöominaisuuksiltaan myös tyyliratkaisuiltaan. Lukemattomat eri mallit, kiinnitysratkaisut ja värit ratkaisevat jokaisen naisen kenkäpulmat. Kevyt muotoilu, raikkaat värit ja keimaileva seksikkyys henkivät eteläeurooppalaista tyyliä. Merkin kengät ovat niin Espanjan kuningasperheen kuin maan tunnetuimpien elokuvantekijöiden ja puvustajien suosiossa.

Pura Lopez - siroa kenkämuotia voimakkaille ja itsenäisille naisille!

Jokainen nainen on ainutlaatuinen ja makumieltymyksiltään erilainen. Tämän vuoksi Pura Lopez ottaa kenkätarjonnassaan huomioon niin minimalistiset ja pitkät skandinaavinaiset kuin räiskyvät ja tummat espanjattaret. Hienostunut kitten heel -malli ja huikaiseva platform-korko ovat sulassa sovussa merkin mallistoissa. Hennot pastellit ja luonnolliset nude-sävyt ovat merkin erityisosaamista. Vaaleat värit korostavat rusketusta ja toimivat sekä matalissa että korkeissa kengissä. Mallistojen värikartta palvelee kuitenkin myös ääripäiden rakastajia - niin kuuma fuksia kuin hillitty musta ovat suosittuja valintoja vaaleampien sävyjen rinnalle. Verhoa jalkasi nilkkureihin, peep toe -malliin tai remmisandaaleihin. Klassinen kiiltonahka-avokas ja siro nilkkaremmi tuovat jalan profiilin kauniisti esiin ja säilyttävät muotiarvonsa vuodesta toiseen.

Elegantit espanjalaiskorot on tarkoitettu sekä arkeen että juhlaan. Muuntele kenkiesi ympärille rakentuvaa tyylikokonaisuutta eri asusteilla ja stailauksella. Suuntana vuoden tärkeimmät juhlat? Yhdistä Pura Lopez -kengät hyvin leikattuun cocktail-mekkoon. Haluatko luoda illuusion loputtomiin jatkuvista sääristä? Rohkea asennenainen pukee korkonsa maskuliinisen seksikkään housupuvun kanssa. Mitä kapeammat lahkeet ja korkeammat korot, sitä pidemmät sääret saat. Niin saappaat kuin korkoavokkaat sopivat myös arjen kiireisiin. Nilkkapituiset farkut tuovat kauniit Pura Lopez -korot ja niiden yksityiskohdat esiin. Lisää koruja ja trendikäs shopping bag -mallinen laukku, ja olet valmis!

Tutustu myös