107 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tämän hurmaavan persoonallisen tuotemerkin takaa löytyy pariskunta Linda ja Allen Hammond. Tuotemerkin idea sai alkunsa vuonna 2004, kun pariskunta kiersi musiikkifestivaaleja - Quay-tuotemerkin designista huokuvatkin musiikin innoittama matka, rohkeus kokeilla uutta, ennakkoluulottomuus ja epämuodollisuus. Australian auringon alla aurinkolasit ovat tarpeen ja Quay huomattiin nopeasti sen rohkean ja erilaisen designin myötä. Tuotemerkin suosio kasvoi nopeasti ja muutaman vuoden päästä perustamisesta tuotemerkki lanseerattiin kansainvälisille markkinoille. Tänä päivänä Quay-aurinkolaseja löytyy edustettuna jo yli 2000 jälleenmyyjältä liikkeissä ja verkossa, niin myös Zalandolla, josta löydät upean valikoiman persoonallisia Quay-aurinkolaseja naisille.

Quay-aurinkolasit ennakkoluulottomille ja rohkeille naisille

Aurinkolasit suojaavat silmiä haitallisilta auringonsäteiltä ja ehkäisevät häikäisyä. Aurinkolasit ovat myös kaunis, tyylikäs, räväkkä tai persoonallinen asuste. Quay ei ole ainoastaan tuotemerkki, joka hurmaa paitsi uskomattoman rohkealla ja persoonallisella designilla, mutta myös vastuullinen tuotemerkki. Tuotemerkki, joka pitää huolen siitä, että tuotannossa ei missään vaiheessa ole käytetty lapsityövoimaa, työolosuhteet ovat turvalliset sekä asianmukaiset ja että tehdystä työstä maksetaan lainmukainen korvaus. Quay-aurinkolasien materiaalit eivät myöskään sisällä terveydelle haitallisia materiaaleja. Aurinkolasit ovat yksi suositummista asusteista, ja Quay-aurinkolasit ovat erikoisen designinsa ansiosta hyvin suosittuja myös monien kuuluisien näyttelijöiden ja artistien keskuudessa.

Quay-aurinkolasit tuovat särmää jokaiseen asuun ja tilaisuuteen

Me pohjoismaalaiset saamme vain unelmoida Australian kuumasta auringosta, joka porottaa lähes läpi vuoden. Aurinkolasit ovat kuitenkin tarpeen myös rakkaassa kotimaassamme. Kesä ja aurinkolasit kuuluvat ehdottomasti yhteen, mutta aurinkolasit ovat tarpeen myös kevättalven kimaltavilla hangilla. Jos haluat särmää kesämekkoon, tai rohkeaa tyyliä lasketteluhaalareihin, on Quay kuin tehty sinua varten. Tämän ihastuttavan erilaisen tuotemerkin aurinkolasimallisto tarjoaa toinen toistaan mielenkiintoisempia, rohkeita ja persoonallisia aurinkolaseja naisille jokaiseen päivään, asukokonaisuuteen ja tilaisuuteen. Tuotemerkin hurmaavan aurinkolasimalliston löydät Zalandolta. Valitse omat suosikkisi monista upeista malleista ja näyttävistä kehyksistä. Zalando on kauppapaikka verkossa, josta löydät laadukkaat ja trendikkäät asusteet naisille, miehille ja lapsille jokaiseen päivään. Meiltä löydät myös tämän aurinkoisen, huippusuositun tuotemerkin aurinkolasit naisille. Löydä oma rohkea ja särmikäs Quay-tyylisi meillä jo tänään. Tutustu ja ihastu!

Yhdistele ja sekoita