Katalogi

Suositut filtterit
1 927 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Quiksilver on tarina ystävyydestä, haasteiden voittamisesta ja intohimon kääntämisestä menestykseksi. Merkin takana ovat surffaajaystävykset Alan Green ja John Law, jotka aloittivat lautailushortsien valmistamisen vaatimattomasti autotallissaan. Nuorten miesten palo ja usko asiaansa ansaitsivat merkille nopeasti kulttimaineen surffi- ja skeittauspiireissä.

Tänä päivänä merkki seisoo yhä aidosti alkuperäisen visionsa takana. Skeittaajalegenda Tony Hawk ja 9-kertainen surffauksen maailmanmestari Kelly Slater ovat merkin vannoutuneita kannattajia, sekä myös inspiroineet merkin omistautumista korkealaatuisten vaatteiden, kenkien ja asusteiden suunnitteluun. Quiksilverin vaatteet suorastaan uhkuvat adrenaliinia ja vauhdikasta elämäntyyliä. Ei siis ihme, että sporttisen ja pelottoman elämäntyylin omaavat miehet ympäri maailman kokevat merkin omakseen.

Quiksilver - seikkailunhaluisille oman tiensä kulkijoille

Surffauksen, skeittauksen ja lumilautailun lisäksi Quiksilver tarjoaa monipuolisesti vapaa-ajan vaatteita. Korkealaatuiset materiaalit, mukavat, joustavat leikkaukset sekä voimakkaat, erottuvat värit ovat vaatteissa pääasemassa. Hupparit ja collegetakit ovat merkin ikoniset tuotteet, ja monia korostaa logo aallonharjasta ja lumihuippuisesta vuoresta. Logo symboloi ylivertaisuutta ja aitoutta, ja aivan kuten luonnonvoimilla, myös meillä jokaisella on uskomattomia voimavaroja, joiden olemassaolosta emme aina edes tiedä. Tätä myös merkin vaatteet haluavat viestittää.

Olipa hakusessa sitten uusi t-paita, farkut tai takki, jos arvostat aitoa, omista arvoista tinkimätöntä filosofiaa ja vauhdikasta elämäntyyliä henkivää suunnittelutyötä on Quiksilver sinun valintasi. Merkki ei turhaan ole jo yli neljän vuosikymmenen ajan vedonnut urheilijoihin ja oman tiensä kulkijoihin ympäri maailman. Vaatteilta saa paitsi laatua ja mukavuutta mutta myös asennetta. Surffaajilta peritty huolettomuus heijastuu vaatteissa vielä tänäkin päivänä, ja vaatteet voi huolettomasti vetäistä ylleen niin töissä kuin vapaa-aikanakin.

Yhdistät helposti