Amerikkalainen stylisti, tosi-tv-tähti ja monilahjakkuus Rachel Zoe lanseerasi vuonna 2011 omaa nimeään kantavan muotimerkin. Malliston vaatteissa näkyy vintage-vaikutteita sekä viittauksia 60- ja 70-luvulle. Voisikin sanoa, että taitava stylisti on luonut vaatteita, jotka kuvastavat täydellisesti myös hänen omaa, henkilökohtaista tyyliään. Ilmavat leikkaukset, hapsut ja erilaiset rypytykset ovat tyypillisiä elementtejä brändin vaatteissa. Maailman suurimpia julkkiksia vaatettanut Rachel Zoe on onnistunut luomaan mielenkiintoisen vaatemalliston, jossa näkyvät vahvasti tähden omat mieltymykset.

Rachel Zoe luo vintage-henkistä muotia glamour-vivahteilla

Kimallus ja metallivärit kuuluvat olennaisena osana Rachel Zoe -mallistoon. Joissakin vaatekappaleissa on aistittavissa 20-luvun henkeä. Stylisti onkin aina ammentanut omaan tyyliinsä vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä, ja se näkyy myös hänen omassa mallistossaan. Monilahjakkuus Rachel Zoe on onnistunut laajentamaan osaamistaan huippustylististä menestyväksi muotisuunnittelijaksi. Zoe teki tunnetuksi boho chic -tyylin, joka on vahvasti näkyvillä myös hänen omassa mallistossaan. Boho chic -tyylille tyypillisiä elementtejä ovat väljät mekot ja paidat sekä ylisuuret korut. Vaatteiden lisäksi mallistossa on tarjolla kenkiä niin arkeen kuin juhlaan. Ajattomat kengät ovat saaneet ripauksen hohdetta pienistä yksityiskohdista, kuten kultaisista soljista tai erikoisesta tekstuurista.

Rachel Zoe tarjoaa boheemia, naisellista muotia modernille naiselle

Naiselliset leikkaukset ja huolitellut yksityiskohdat ovat ominaisia tälle brändille. Liehuvat, väljät mekot ovat tyypillisiä boheemin tyylin suosijalle. Maksimekko toimii täydellisesti niin iltajuhlassa kuin rennompana päivänä kaupungilla. Kun yhdistät mekon kanssa nudet mokkanahkaiset jalkineet, saat muutettua tyyliä sopivaksi casual-lookiin. Kun taas asustat mekon huikeilla, mustilla korkokengillä ja viimeistelet kokonaisuuden huolitellulla meikillä ja kampauksella, voi sama mekko toimia hienommassakin iltatilaisuudessa. Monet Rachel Zoe -malliston vaatteista ovatkin todella monipuolisia vaatekappaleita, joiden ilmettä pystyt helposti muuttamaan asusteilla. Luo täydellinen Rachel Zoe -look ja valitse boho chic -tyylin luojalta upeita vaatteita ja asusteita omaan kokoelmaasi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista