accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Ray-Ban Aviator -aurinkolasit

Merkki
m
Hinta
Koko
Mallisto
10 tuotetta
10 tuotetta

Aviator-pilottilasit kääntävät katseita

Ray-Ban Aviator on aurinkolasien klassikko

Etsitkö muodikkaita ja näyttäviä aurinkolaseja, jotka huomataan? Ray-Ban on aurinkolasien kulttimerkki, jonka laseilla on suojattu silmiä jo vuodesta 1937 lähtien. Aviator on yksi merkin hypetetyimmistä malleista, ja sitä voidaankin täysin huoletta kutsua klassikoksi.

Aviator oli ensimmäisiä Ray-Banin suunnittelemia aurinkolaseja, jotka valmistettiin koko kansan käytettäväksi. Aviator-pilottilaseihin ovat luottaneet myös Yhdysvaltain armeijan ilmavoimat jo vuosien ajan. Kenraali Douglas McArthur esitteli muulle maailmalle ensimmäisenä upeat Aviator-aurinkolasit, mutta klassikkojen myynti nousi reippaasti niiden tultua tutuksi Tom Cruisen tähdittämän Top Gun -elokuvan myötä. Nykyään kulttiaurinkolasit koristavat yhden jos toisenkin julkkiksen sekä taviksen kasvoja.

Ray-Ban Aviator -aurinkolasit Zalandolta
@zalando Ray-Ban Aviator –aurinkolasit Zalandolla

Suojaa silmäsi klassikkolaseilla

Ray-Ban Aviatoreilla ei aurinko häikäise

Panosta kunnon aurinkolaseihin ja hanki upeat Aviator -aurinkolasit taatulla Ray-Ban-laadulla. Aviatorit ovat jo usean vuosikymmenen ajan säilyttäneet suuren suosionsa haluttuna aurinkolasimallina ja nyt perusvärien lisäksi löytyy myös upeita erivärisiä linssejä sekä pokia. Retro, tyttömäinen vai viielän tyylikäs? Valitse tyylisi!

Voit yhdistellä vaatevalikoimasi ja aurinkolasiesi värin sointumaan toisiinsa vaivattomasti valitsemalla juuri sinun tyyliisi sopivan väriset linssit ja pokat. Ray-Banin trendikkäät pilottilasit löytyvät piristävän keltaisilla tai merensinisillä linsseillä sekä klassisen metallinvärisillä tai hillityn tyylikkäillä mustilla sangoilla. Valitse oma suosikkivärisi ja yhdistä ne mielesi mukaan.

Ray-Banin Aviator-lasit Zalandolla
@zalando Ray-Ban Aviator