accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Ray-Ban Wayfarer

Merkki
m
Väri
Hinta
Alennus
Koko
7 tuotetta
7 tuotetta

Wayfarer on aurinkolasien trendikäs klassikkomalli

Nosta sinäkin tyylikkäät Ray-Ban Wayfarerit silmillesi

Ray-Ban on yksi tunnetuimpia korkealaatuisten aurinkolasien valmistajia. Brändi on vaikuttanut aurinkolasimuotiin jo vuodesta 1937 suunnittelemalla mittavan valikoiman erilaisia aurinkolasimalleja jokaiseen makuun. Silloin kengät sanelevat asusi ilmeen. Ne voivat olla myös asun hillitty loppusilaus, kuin silmänisku muille laatua ja huoliteltuja asukokonaisuuksia arvostaville.

Brändin aurinkolasit saivat paljon huomiota kenraali Mcarthurin käytössä toisen maailmansodan aikana, ja nykyisin merkin aurinkolasit ovat myös julkisuuden henkilöiden suosiossa. Vuonna 1952 syntyivät Ray-Banin nykyisinkin hyvin suositut Wayfarer-aurinkolasit, jotka näkyivät monen kuuluisan näyttelijän kasvoilla elokuvissa ja yksityiselämässä. Ray-Ban Wayfarer onkin tuotemerkin kuuluisimpia malleja, joka on kerännyt suuren joukon vannoutuneita kannattajia, jotka vaihtavat aurinkolasinsa uusiin ainoastaan silloin, kun uusi Wayfarer-malli ilmestyy.

Ray-Ban Wayfarer -aurinkolaseilla täydennät asukokonaisuuttasi kätevästi ja samalla suojaat silmäsi haitalliselta uv-säteilyltä. Piristä pukeutumistasi ja helli silmiäsi auringon paahteessa hankkimalla uudet trendikkäät Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit. Voit yhdistellä niitä aivan minkä vaatekappaleen kanssa tahansa, ja tunnet aina olosi erikoiseksi ja ylelliseksi omat Ray-Banit päässä. Muotitietoinen nainen voi esimerkiksi pukeutua kesämekkoon ja suojata silmänsä brändin upeilla pinkeillä aurinkolaseilla ja trendikäs mies voi pukeutua rentoon printtipaitaan, farkkuihin ja näyttäviin mustiin Ray-Ban Wayfarer -aurinkolaseihin. Olit sitten rannalla, lenkillä, ostoksilla tai vaikkapa matkoilla sopivat korkealaatuiset ja ylelliset Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit aina mukaan. Tee kuten monet tähdet ja pukeudu sinäkin brändin trendikkäisiin Wayfarer-aurinkolaseihin