accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Ray-Ban Wayfarer 12 tuotetta

Merkki
m
Hinta
-
Alennus
Koko
Uutuudet
12 tuotetta
12 tuotetta

Ray-Ban on aurinkolasien kulttimerkki

Wayfarer on aurinkolasien trendikäs klassikkomalli

Ray-Ban on yksi tunnetuimpia korkealaatuisten aurinkolasien valmistajia. Ray-Ban on vaikuttanut aurinkolasimuotiin jo vuodesta 1937 suunnittelemalla mittavan valikoiman erilaisia aurinkolasimalleja jokaiseen makuun.

Brändin aurinkolasit saivat paljon huomiota kenraali Mcarthurin käytössä toisen maailmansodan aikana, ja nykyisin merkin aurinkolasit ovat myös julkisuuden henkilöiden suosiossa. Vuonna 1952 syntyivät Ray-Banin nykyisinkin hyvin suositut Wayfarer-aurinkolasit, jotka näkyivät monen kuuluisan näyttelijän kasvoilla elokuvissa ja yksityiselämässä. Ray-Ban Wayfarer onkin tuotemerkin kuuluisimpia malleja, joka on kerännyt suuren joukon vannoutuneita kannattajia, jotka vaihtavat aurinkolasinsa uusiin ainoastaan silloin, kun uusi Wayfarer-malli ilmestyy.

Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit Zalandolta
@zalando Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit

Ray-Ban Wayfarer

Nosta sinäkin tyylikkäät Ray-Ban Wayfarerit silmillesi

Ray-Ban Wayfarer -aurinkolaseilla täydennät asukokonaisuuttasi kätevästi ja samalla suojaat silmäsi haitalliselta uv-säteilyltä.

Piristä pukeutumistasi ja helli silmiäsi auringon paahteessa hankkimalla uudet trendikkäät Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit. Voit yhdistellä niitä aivan minkä vaatekappaleen kanssa tahansa, ja tunnet aina olosi erikoiseksi ja ylelliseksi omat Ray-Banit päässä. Muotitietoinen nainen voi esimerkiksi pukeutua kesämekkoon ja suojata silmänsä brändin upeilla pinkeillä aurinkolaseilla ja trendikäs mies voi pukeutua rentoon printtipaitaan, farkkuihin ja näyttäviin mustiin Ray-Ban Wayfarer -aurinkolaseihin. Olit sitten rannalla, lenkillä, ostoksilla tai vaikkapa matkoilla sopivat korkealaatuiset ja ylelliset Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit aina mukaan. Tee kuten monet tähdet ja pukeudu sinäkin brändin trendikkäisiin Wayfarer-aurinkolaseihin

Ray-Ban Wayfarer Zalandolla
@zalando Ray-Ban-aurinkolasit verkkokaupassamme