Suositut filtterit
768 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Redefined Rebel tarjoilee pohjoismaisen katumuodin uusimpia ideoita 2010-luvun urbaanien miesten makuun. Tämän tanskalaisen muotibrändin designista voi löytää niin klassisen vähäeleistä ja puhdaslinjaista skandinaavisen muotoilun perinnettä kuin räväkän moderneja kansainvälisiä vaikutteita. Nimensä mukaisesti Redefined Rebel määrittelee uudelleen kapinallisuutta – sen designissa kapinahenki näyttäytyy ennen kaikkea raikkaan persoonallisena uuden ajan miesten muotina sekä rohkeutena yhdistellä vapaasti erilaisia vaikutteita hyvinkin erilaisista tyyleistä.

Redefined Rebel – modernin miehen suosikkivaatteet tanskalaiseen tyyliin

Tanskan Silkeborgissa vuonna 2013 perustettu, perheyrityksenä toimiva miesten vaatteisiin erikoistunut Redefined Rebel hakee innoituksensa ympäri maailmaa. Pohjoismaisella luonnolla ja skandinaavisen designin hillityllä otteella on suuri vaikutus sen muotoilussa, mutta pelkistetty värimaailma ja muotokieli saavat terästystä maailman muotikaupunkien ja metropolien värikkäästä sykkeestä. Brändin takana on joukko nuoria ja näkemyksellisiä muotiaddikteja, joille pukeutuminen tarkoittaa mahdollisuutta leikkiä erilaisilla vaikutteilla ja tyyleillä. Urbaanin katumuodin tuoreet vaikutteet näkyvätkin usein varsin nopeasti sen mallistoissa, olipa kyse sitten uusista materiaaleista, printeistä, leikkauksista tai väriyhdistelmistä. Omaleimaisen tyylin lisäksi Redefined Rebelin kantaviin periaatteisiin kuuluu mahdollisimman korkea laatu – uusimpien trendien seuraamisesta huolimatta brändin pyrkimyksenä on tarjota aikaa kestävää muotia, joka ei vanhene hetkessä.

Redefined Rebel luo asenteikasta nykymuotia persoonallisella särmällä

Oletko yksinkertaisuuden nimeen vannova minimalisti, värejä ja vauhtia rakastava kosmopoliitin katumuodin ystävä vai klassisen hienostunutta eleganssia suosiva herrasmies? Redefined Rebel -kokoelmat tarjoavat vaihtoehtoja moneen makuun. Selkeän yleisilmeensä ansiosta niitä on myös helppo yhdistellä monenlaisten vaatteiden kanssa. Pelkistettyä mutta ryhdikästä denim-estetiikkaa luot esimerkiksi ihonmyötäisesti istuvilla tummanharmailla slim-farkuilla tummasävyiseen bombertakkiin ja raikkaan valkoiseen poolopaitaan yhdistettynä. Rosoisempaan ja värikkäämpään grunge-henkiseen ysärityyliin voit sonnustautua reippaasti revittyihin, väljästi istuviin vaaleasävyisiin farkkuihin, jenkkityylisillä printeillä koristeltuun t-paitaan sekä paksuun ruutukuvioituun flanellipaitaan. Rento toimistokelpoinen tyyli, joka muuntuu helposti myös siistiin iltapukeutumiseen syntyy puolestaan hyvin istuvasta, pallo- tai raitakuosisesta kauluspaidasta esimerkiksi ruskeisiin kangashousuihin ja nahkakenkiin yhdistettynä.

Yhdistele ja sekoita