Suodatin1

Redskins
Mallisto

Redskins tuo vaatekaappiisi rock'n'rollin ja vapauden tuntua ajattomasti ja tyylikkäästi. Amerikan tie 66:n avaruutta ja suurkaupunkien sykettä yhdistelevien vaatteiden tarina alkaa vuodesta 1984, jolloin Serge Aboujedidin rakkaus korkealaatuisiin materiaaleihin nosti brändin kuuluisuuteen miesten nahkatakeilla. Suuren suosion myötä yritys laajensi valikoimaansa muihin vaatteisiin ja kenkiin, joissa persoonallinen rosoisuus yhdistyy vaivattomaan tyylikkyyteen. Jalkineet ja vaatteet sopivat niin rentoon arkeen kuin tyyliä ja näköä vaativiin tilaisuuksiin. Redskinsin tuotteissa näkyvät yrityksen perimmäiset arvot: intohimo, periksiantamattomuuus, itsevarmuus ja luottamus. Istuvat ja laadukkaat materiaalit takaavat ajatonta tyylikkyyttä, joka kestää aikaa ja kulutusta. Kun haluat kääntää päitä tai vain nauttia huolitelluista yksityiskohdista ja hyvästä työnjäljestä, Redskins tarjoaa sinulle vaihtoehtoja joista koota oma tuore ja erottuva mutta elegantti tyylisi.

Redskins - tyyliä villeille ja vapaille!

Tyylikkyyden ei tarvitse olla tylsää! Redskins tuo rennon urbaanin ja huolitellun lookin ulottuvillesi, nyt myös lasten mallistona. Redskinsin rock'n'roll -asenne ja klassinen tyylikkyys yhdistyvät tuoreisiin ideoihin ja kekseliäisiin yksityiskohtiin. Zalandon verkkokaupasta löydät laadukkaat ja trendikkäät Redskins myös lapsille vaatteet kouluun ja vapaa-aikaan. Redskins pitkähihaiset paidat sopivat kaikenikäisille villeille ja vapaille, tyylistä tinkimättä. Amerikkalaisesta high school -maailmasta muistuttavat menevät Redskins takit pitävät kantajansa lämpimänä ja taatusti trendikkäänä. Zalandon Redskins -valikoima tarjoaa uudelle sukupolvelle itsevarmuutta ja tyylikkyyttä, asennetta ja persoonaa unohtamatta. Huolitellut yksityiskohdat lisäävät näkyvää laatua rentoon tyyliin. Istuvat ja mukavat materiaalit kestävät kulutusta, elämää ja aikaa. Redskins luo rennon tyylin arkeen ja tyylikkään eleganssin juhlaan, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Redskins on vuonna 1984 perustettu ranskalainen nahkavaatteiden ja -kenkien merkki. Alkujaan Serge Aboujedidin johtama yhtiö keskittyi ennen kaikkea nahkatakkeihin, mutta merkin maineen kasvaessa ja bisneksien pyöriessä loistavasti, hän ja liikekumppaninsa Michel Szynckier laajensivat valikoimaansa myös kengillä, vöillä ja laukuilla. Nykyään nahkakengät ovatkin yksi Redskinsin johtavista tuotteista, ja heidän tennarinsa, kävelykenkänsä ja saapikkaansa edustavat eurooppalaisen jalkinesuunnittelun ehdotonta kärkeä. Vaikka kyseessä onkin ranskalainen merkki, Redskinsin imago on silti hyvin amerikkalainen. Suuri osa heidän tuotteistaan perustuu klassiselle 50- ja 60-lukujen rokkarityylille, ja merkin mainoskampanjoiden kasvoina esiintyvät Hollywoodin kuumimmat tähdet. Tämä yhdistelmä eurooppalaista tietotaitoa ja amerikkalaista tyylitajua onkin tärkeä osa Redskinsin menestysreseptiä. Jo kahdenkymmenenviiden vuoden ajan merkki on hakenut inspiraationsa romanttisista mielikuvista amerikkalaisesta elämäntavasta. Jos sinunkin mielestäsi Route 66, sen öiset tienvarsikahvilat ja horisontissa paistavat suurkaupungin valot ovat täydellinen mielikuva maailmasta Atlantin takana, niin Merkin tuotteet ovat varmasti makuusi. Heidän valikoimastaan löydät niin arkikenkiä kuin vapaa-ajan tyyliäsi terästäviä tuotteitakin, kuten tennareita - kaikki ranskalaisella huippuosaamisella laadukkaasta nahasta valmistettuja.

Ikitrendikkäät Redskinsin kengät nyt Zalandolta

Jos haluat toteuttaa pienen osan amerikkalaista unelmaasi Redskinsin jalkineilla, laukuilla tai vöillä, niin olet oikeassa paikassa. Zalandon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman heidän ajattoman tyylikkäitä tuotteitaan, kaikki valmistettu laadukkaasta ja kestävästä nahasta. Voit luokitella valikoimaa värin tai hinnan perusteella; tuotekohtaisilta sivuilta löydät suurikokoiset ja korkealaatuiset valokuvat kaikista jalkineista ja tarvikkeista. Lisäksi sivuilla on myös yksityiskohtaiset tuotetiedot, jotta tiedät tasan tarkkaan mitä Redskins-kenkäsi pitävät sisällään. Zalando myy miesten ja naisten Redskins-kenkiä, sekä merkin laukkuja, vaikkapa liikuntaharrastusta varten. Tutustu esimerkiksi Redskinsin tennareihin, joita löydät sekä matala- että korkeavartisina. Merkki valmistaa sekä nahkaisia että tekstiilistä tehtyjä tennareita, joten voit itse päättää mikä sinulle on kengissä tärkeintä. Jos makuusi ovat enemmän klassiset miesten kävelykengät, niin ei huolta, Redskinsin jalkineet sopivat juhlallisiinkin tilaisuuksiin. Zalandon valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Merkki yhdistää kahden mantereen osaamisen: amerikkalaisen tyylitajun ja ranskalaisen suunnittelun ja valmistuksen perinteet. Ja mikä tärkeintä, kaikki kengät on tehty laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.