Mallisto

Suositut filtterit
193 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kuka väittää, että ulkoiluvaatteet ja tyyli eivät mahdu samaan asuun? Brittimerkki Regatta todistaa raikkailla ulkoilutakeillaan ja -housuillaan, että aktiivinen elämäntyyli voi näyttää hyvältä. Laadukkaat vaatteet pitävät viiman poissa ja tyylin kohdallaan äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Tiedätkö keinot miellyttävään ja lämpimään ulkoiluun? Brittiläinen ulkoiluvaatemerkki Regatta valmistaa vedenpitäviä ja lämpimiä takkeja sekä housuja. Sumuisten saarten kasvattina merkki todella tietää, mitä tekee - kaikki vaatteet ovat monikäyttöisiä ja tositilanteissa testattuja. Olipa lajisi retkeily, pyöräily, vaellus tai metsästys, löydät merkiltä haastaviinkin ulkoiluolosuhteisiin sopivat vaatteet. Merkki osoittaa, että vaikka hienostelu on ulkoilussa turhaa, ei lämpimienkään vaatteiden tarvitse näyttää ankeilta.

Regatta tuo laadukkaat ulkoiluvaatteet sekä ulkoilun noviisien että konkareiden saataville!

Regatta vaatettaa ulkoilmassa samoilevat miehet, naiset ja lapset. Ja mikä parasta - merkki huolehtii tuulenpitävästä vaatetuksesta aina kiireestä kantapäähän! Paksut ulkoilutakit, laadukkaat kuoritakit ja pehmeät fleece-takit ovat yläosien terävintä kärkeä. Ulkoilutakkien lämmin vuori ja huppu suojaavat, kun taas reilunkokoiset taskut vetävät sisäänsä kaikki oleelliset pikkutavarat. Muhkea fleece-takki menee ulkoilutakista alkusyksyn vilpoisina päivinä. Alaosista tuhdit toppahousut pitävät pakkasen poissa talvihangilla, ja kevyemmät kangashousut sopivat välikausiulkoiluun. Kiristysnauhat, vetokejut ja erilaiset taskut - helppokäyttöisyys on merkin vaatteiden tärkein ominaisuus.

Ulkoilun pitää olla huoletonta ja hauskaa - uskalla myös näyttää se vaatteillasi! Regatta-vaatteiden kirkkaat ja selkeät värit houkuttelevat luovaan yhdistelyyn. Pue hot pink -sävyinen ulkoilutakki turkoosien housujen kanssa. Kaipaatko kuitenkin jotain maltillisempaa? Yhdistä klassisen mustat housut sähäkkään takkiin. Valitse lämpimät ja trendikkäät asusteet asuasi täydentämään. Villaiset päähineet ja nahkaiset tai kankaiset käsineet ovat täsmävalintoja viileäänkin säähän. Älä unohda laadukkaita aurinkolaseja kirkkaalla säällä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua