accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Reisisaappaat 501 tuotetta

Varren pituus
Uutuudet
501 tuotetta
501 tuotetta

Kiinnitätkö huomiota kenkiin? Haluatko erottua massasta ja säväyttää trendikkyydellä? Jos vastasit kyllä, älä ohita tilaisuuttasi tutkiskella upeaa reisisaapasvalikoimaamme! Reisisaappaat ovat kovassa nousussa ja valtaavat kaduilta alaa. Ne kantavat vahvaa tyylisanomaa ja herättävät takuuvarmasti huomion. Kengät ovat iso osa asukokonaisuuttamme ja reisisaappaat itsessään hyvin näyttävä valinta. Saappaat kertovat käyttäjästään paljon, sillä ne usein kuvaavat jotakin osaa ihmisestä, oli se sitten fashionista, rock-tyyli tai moottoripyöräharrastus. Ne ovat monikäyttöiset ja uskolliset monessa menossa. Kenkämuodissa on tärkeää pysyä ajanhermolla ja mikäs sen varmempi tapa kuin investoida näyttäviin ja muodikkaisiin reisisaappaisiin. Zalandon reisisaappaat on tarkoin valittu tarjoamaan mahdollisimman monipuolinen kattaus vaihtoehtoja, jotta jokainen löytäisi oman tyylinsä.


Reisisaappaat - käyttömukavuutta ja tyyliä samassa paketissa!

Kävelemme päivän aikana usein pitkiäkin matkoja kaupungilla tai esimerkiksi työpaikalla. Jokainen haluaa näyttää muodikkaalta ja valita kenkänsä sen mukaan. Harva jakkupukuinen toimistotyöntekijä kirmaa työpaikalleen lenkkitossuissa vain mukavuuden nimissä. On siis tärkeää löytää kenkä, joka on samalla hyvä jalassa, mutta näyttää trendikkäältä. Vastaus tähän on reisisaapas. Valikoimastamme löydät saappaita niin matalalla korolla kuin hieman korkeammallakin aivan oman mieltymyksen mukaan. Materiaaleina yleisimmin on käytetty kiiltävää nahkaa ja mokkaa, jotka on valjastettu erilaisilla yksityiskohdilla. Merkkivalikoimamme takaa laadun ja trendikkyyden kohtaamisen. Esteettisyyttä ei ole unohdettu näitä jalkineita luodessa ja siksi ne ovatkin tyylikkään naisen valinta. Nahkasaappaat kestävät käyttäjällään kauan ja eivät säikähdä pieniä säänvaihtelujakaan. Tärkeää on toki huoltaa saappaitaan oikein ja osoittaa niille niiden ansaitsemaa rakkautta.


Yhdistelemällä reisisaappat oikein saa jokainen käyttäjä varmasti näyttävän asun aikaan. Matalapohjaiset saappaat yhdistettynä tiukkoihin farkkuihin tai kangashousuihin luovat rennon, mutta asiallisen ilmeen. Korkeakorkoiset reisisaappaat taas toimivat hienosti esimerkiksi tiukkojen mustien housujen tai lyhyen tiukan hameen kanssa. Etsiessäsi hieman uskaliaampaa lookia yhdistä rohkeasti rennot reisissaappaat mekon kanssa tai juhlavampaan menoon pue lyhyt mekko ja kauniit elegantit korkeakorkoiset reisisaappaat sen kaveriksi. Reisissaappailla saa aikaan monenlaista ilmettä, mutta varmaa on, että muotitietoisuus paistaa kauas. Täydellisen asukokonaisuuden voit jo omistaa, mutta kokeileppa uutta ilmettä uudella saapasparilla ja et tule pettymään. Näiden monipuolisuus ja trendikkyys ovat etu ostajalle! Rohkeasti siis unelmoimaan uudesta saapasparista ja sivullemme makustelemaan mikä pari voisi olla sinun.