Mallisto

Suositut filtterit
932 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jokainen Replayn farkkupari on ainutlaatuinen

Replayn tarina sai alkunsa 1970-luvulla, jolloin Claudio Buziol rekisteröi tuotemerkin Italiassa. Seuraavalla vuosikymmenellä brändi aloitti farkkujen valmistuksen, joka on sittemmin tehnyt merkistä maailmankuulun. Vuosien saatossa farkkuvalmistaja on onnistunut uudistamaan valikoimaansa ja pysymään samalla uskollisena kärkituotteelleen eli farkuille.

Löydä itsellesi paras farkkumalli

Farkkujen eri mallit kuvaavat ihmistyyppejä ja persoonia melko hyvin. Oletko enemmän pillifarkkutyyppi vai suositko suorempaa lahjetta ja väljempää mallia? Valinnallasi voit viestiä paljon. Replayn mallisto tarjoaa lukuisia laadukkaita vaihtoehtoja farkuista, chinoista ja kangashousuista. Malleja ja värivaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja tyyliin. 

Rakastamme valmistajan farkuissa etenkin niiden korkeatasoisia materiaaleja ja pesuja. Värit ja viimeistelyt ovat monen vuoden kokemuksen ja kehitystyön lopputulos, ja jokainen farkkupari näyttää hieman erilaiselta. Myös yksityiskohdissa, kuten taskuissa ja tikkauksissa, on upeaa designia. Näitä farkkuja käyttää ylpeydellä!

Valmistaja tarjoaa farkkujen ja muiden housujen kaveriksi myös yläosia. Mallistoon kuuluu esimerkiksi sekä sporttisia että klassisia t-paitoja ja collegeja. Yhdistele vapaasti ja löydä oma farkkutyylisi.

Pidä ja huolla farkkujasi oikein

Replay uskoo farkkujen voimaan yli kaiken. Brändin ytimeen kuuluu se, että sen farkuista ja housuista tulee osa käyttäjänsä elämää. Farkut muokkautuvat vartalon mukana, ja samalla niiden väri ja materiaali patinoituvat kauniisti. 

Mitä pidempään farkkuja käyttää, sen paremmin ne istuvat. Pian huomaat, ettet enää halua käyttää mitään muita housuja.

Farkut ja muut housut altistuvat käytössä kovalle rasitukselle, joten niitä on syytä huoltaa ja pestä oikein. Turhaa pesemistä kannattaa välttää, sillä farkut saa usein raikastettua jo esimerkiksi pakastamalla tai tuulettamalla ne. Näin säilytät myös alkuperäisen värin ja viimeistelyn mahdollisimman pitkään.

On hyvä kuitenkin muistaa, että farkut ovat tarkoitettu elämistä varten, eikä toisin päin. Replayn laadukkaat farkut ja housut on luotu kestämään ja pysymään ehjinä. Ota siis rennosti! Kun olet löytänyt uudet suosikkifarkkusi, voit aivan yhtä hyvin antaa elämän näkyä niissä. Muokkaa, revi ja kuluta farkkusi korostamaan omaa tyyliäsi. Jokainen pari on ainutlaatuinen – aivan niin kuin sinäkin.