Suodatin1

Re-Gen
Mallisto

36 tuotetta

Ranskalainen RG 512 yhdistää taitavasti rouhean urbaanin tyylin ja sporttiset, käytännölliset elementit. Brändin vahvuus ovat modernin ja huolettoman pukeutumisen klassikot: printtihupparit, puuvillaiset t-paidat, mukavat farkut ja laadukkaat vyöt, joista henkii aktiivinen elämäntapa niin kaupungin sykkeessä kuin Kalifornian auringon alla. Brändi suunnittelee vaatteita koko perheelle.

Trendikkäiden RG 512 -vaatteiden pirteää ilmettä korostavat puseroiden resoreiden raidoitukset, huppareiden värikkäät kiristysnauhat, t-paitojen kuviolliset rintataskut ja polvipituisten shortsien ja collegehousujen lahkeissa komeilevat sporttiset logot. Raikkaiden t-paitojen näyttävät printtikuviot sekä niihin lisätyt fraasit ja tekstit tuovat vauhdikkuutta ja särmää tyyliin!

Lasten vapaa-ajan vietto terästyy trendikkäillä RG 512 -vaatteilla!

Etsitkö lapsillesi näyttävää ja rentoa vapaa-ajan vaatetta, joissa on mukava viihtyä mutta jotka myös näyttävät tyylikkäiltä? Huippubrändi RG 512 ilahduttaa muotitietoisia lapsia monipuolisilla trendivaatteillaan. Nuorekas ranskalaismerkki on todellinen taitaja hauskojen vaatteiden luomisessa, joihin pukeutuvat niin aktiiviset skeittihirmut kuin mielikuvituksellisten seikkailujen sankaritkin. Näyttävää street-muotia ja pirteää pukeutumista ? näissä rennoissa vaatteissa vapaa-ajan viettokin tuntuu juhlalta!

RG 512 -vaatemerkki on uppoutunut monipuoliseen värimaailmaan. Huppareihin, puseroihin ja verryttelyasuihin käytettyyn väripalettiin on kerätty graafisia ja maanläheisiä sävyjä. Huppareita löytyy viininpunaisen ja mustan yhdistelmissä, khakinruskean ja tummansinisen komboissa sekä valkoisen ja kirkkaansinisen muodostamina pareina. Kaikki ovat yhtä upeita ja reippaita muotivärien yhdistelmiä, joita pojat vetävät ylleen riemusta hihkuen! Tyylikäs huppari yhdistettynä farkkuihin tai vaaleisiin kangasshortseihin luo muodikkaan lookin, etenkin vauhdikkaisiin sporttitennareihin yhdistettynä! RG 512 tarjoaa täydellisiä asukokonaisuuksia kouluun, kavereiden kanssa viihtymiseen sekä harrastuksiin.

Syys- ja kevätsäihin täydellisesti sopivat välikausitakit ovat cooleja: all american -tyylistä lainattu baseball-takki nahkaisilla hihoilla on trendikkään huolettoman tyylin must-hankinta ja huutaa - SWAG! Toppatakin muodikkuus korostuu karvareunuksisen hupun tuomalla trendikkyydellä.

Yhdistät helposti