Suodatin1

Rich & Royal
Mallisto

298 tuotetta

Saksalainen omaa tietään kulkeva muotimerkki Rich & Royal perustettiin vuonna 2006 tarjoamaan korkealaatuista muotia rock-asenteella maustettuna. Brändin mallistot koostuvat naisten mallistosta, jota he kutsuvat nimellä Queens Collection eli Kuningattaren mallisto sekä asustekokoelmasta, joka koostuu päämalliston kanssa täydellisesti yhteensopivista asusteista kuten laukuista, vöistä ja koruista. Kuusihenkinen designer-tiimi yhdistää viimeisimmät trendit omiin luoviin ideoihinsa luoden uniikkeja, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita. Brändin muoti on suunnattu urbaanille naiselle, joka haluaa kuvastaa tyylikkyyttään ja itsevarmuuttaan asuvalinnoillaan. Rentoja, mutta tietyllä tavalla ylellisiä vaatekappaleita. Mustaa nahkaa, kulutettua farkkua ja pehmeitä sävyjä. Mallisto leikittelee taitavasti vastakohdilla pitäen sisällään pelkistettyjä neutraalin värisiä perusvaatteita ja särmikkäämpiä ja räväkämpiä vaatteita runsaammilla yksityiskohdilla. Rich & Royal luo eksklusiivista muotia vahvalla intohimolla ja omistautumisella.

Rich & Royal - uniikkia muotia ripauksella glamouria ja rockia

Rich & Royal tarjoaa aitoja, konstailemattomia vaatteita tämän päivän kuningattarille. Vaatteissa on aitoa Hollywoodin glamourin tuntua maustettuna ripauksella rockia. Voit valita minimalistisen tyylin ja koota asusi yksivärisistä, harmonista värimaailmaa toteuttavista osista. Tai voit heittäytyä rock-prinsessaksi ja valita mustaa, farkkua, kulutetun näköisiä printtejä ja kimalletta. Valinta on sinun! Tärkeintä on, että pääset pukeutumaan omaan, uniikkiin tyylisi ja viihdyt vaatteissasi. Voit myös luoda kiinnostavan kokonaisuuden yhdistämällä eri tyylisiä vaatteita ja asusteita rakentaen vastakohdilla leikittelevän lookin, joka onkin hyvin ominaista tälle muotimerkille.

Musta, harmaa ja valkoinen toimivat tämän merkin vaatteiden peruselementteinä. Yhdistä näihin väreihin eläinprinttejä, metallinhohtoa ja raitaa, ja uniikki look on valmis! Rennot verryttelyhousut toimivat täydellisen vapaapäivän asun lähtökohtana. Myös verryttelyhousuihin valitut materiaalit poikkeavat perinteisistä luoden tällekin vaatekappaleelle rock-prinsessalle tai klassiselle kuningattarelle sopivan lookin. Onhan toki kuninkaallisillakin vapaapäiviä! Yhdistä verkkarit metallinhohtoiseen paitaan ja kulutettuun farkkutakkiin. Erilaiset printit ovat vahvassa osassa brändin t-paidoissa ja puseroissa. Kaikki vaatekappaleet on suunniteltu tarkkaan vastaamaan Rich & Royal -merkille ominaista särmikästä modernin naisen tyyliä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista