Mallisto

11 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Richter on itävaltalainen menestystarina, joka sai alkunsa jo 1800-luvun loppupuoliskolla. Merkki suunnittelee lasten kenkiä, joita pidetään yleisesti markkinoiden parhaimmistona. Kengät erottuvat edukseen hauskalla ja söpöllä ulkonäöllään mutta myös poikkeuksellisella laadulla ja kestävyydellään. Tämä kenkämallisto lunastaakin sekä vanhempien että lasten odotukset!

Richter lupaa leikkisää tyyliä ja varmaa laatua

Vuodesta 1945 lähtien itävaltalaismerkki on keskittynyt suunnittelemaan yksinomaan lasten kenkiä. Tämä erikoistuminen on mahdollistanut sen, että Richter on hionut tuotteidensa laadun ja suunnittelun huippuunsa. Kengissä näkyy hauskalla tavalla viimeisimpiä trendejä mutta myös Richterin omaa tuttua tyyliä. Jokainen lapsi varmasti ihastuu malliston leikkisiin ja pirteisiin värivaihtoehtoihin sekä yllätyksellisiin yksityiskohtiin. Tyttöjen kengissä esiintyy esimerkiksi suloisia sydänniittejä, kukkakirjailuja ja tähtiä. Poikien kengissä on hauskoja väriyhdistelmiä ja tyylikkäitä tikkauksia. Parasta näistä jalkineista tekee niiden kekseliäs tyyli yhdistettynä käytännöllisyyteen ja laatuun. Pohja on todella taipuisa, mikä tekee kengistä huippukevyet. Mallistosta löytyy myös kylmiin säihin soveltuvia kenkiä, jotka ovat sen verran vankkaa tekoa, että ne kestävät hurjimmatkin vesileikit! Lapset voivat siis huoletta keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan – leikkiin. Vanhemmat voivat luottaa siihen, että nämä kengät pysyvät lasten mukana.

Richter-kengät voivat olla yksiä tärkeimmistä hankinnoista lapsellesi

Yli vuosisadan kokemus kenkien valmistuksesta ja suunnittelusta on kartuttanut Richterille sellaista tietotaitoa, mitä monella muulla merkillä ei ole. Kenkien laadukkuus takaa sen, että niistä riittää iloa lapsellesi vielä pitkään. Richter-kengät ovatkin pitkäkestoinen sijoitus. Samalla kun kengät suojaavat lapsesi jalkoja, ovat ne myös piristävä lisä lapsesi asuihin. Ei ole ollenkaan itsestäänselvyys löytää sekä laadukkaat että kivannäköiset lasten kengät. Pahimmassa tapauksessa liian jäykät kengät haittaavat jalan ja kävelyn kehitystä sekä aiheuttavat hiertymiä ja kovettumia. Richter-kengät säästävät monelta huolelta ja tuovat paljon iloa lasten arkeen persoonallisella ilmeellään. Nämä kengät eivät turhaan ole osoittautuneet testivoittajiksi useissa lasten kenkämerkkien vertailuissa!

Tutustu myös