Suodatin1

RIPNDIP
Mallisto

68 tuotetta

RIPNDIP tarjoilee urbaania katumuotia, joka lyö tyyliisi uniikin leiman. Skeittimaailman keskiössä syntyneen brändin vaatteet tunnistaa omaperäisestä designista ja niitä koristavasta kissalogosta.

RIPNDIP ei ota pukeutumista liian vakavasti

Humoristista kissalogoa kantavan brändin vaatteet luottavat kalifornialaisen rentoon skeittiestetiikkaan. Brändin vaatteet ovat omiaan pukemaan oman tiensä kulkijaa, joka luottaa omaperäisiin yksityiskohtiin ja on kuitenkin ajan tasalla trendeistä. Emojityyppiset minilogot t-paidan rinnuksissa ovat nyt todella kuumaa kamaa, ja voitkin päivittää tyylisi brändin luonteikkailla t-paidoilla. Raikkaat ja epätavanomaisetkin värit tuovat persoonallisen ilmeen urbaaniin asuusi. Merkki on tunnollinen skeittimuodille ja sen juurille, mikä näkyy vaatteiden underground-henkisyytenä, joka ei ole karissut ripaustakaan, vaikka merkki on singahtanut skeittipiireistä suuren yleisön tietoisuuteen. Ryan O´Connor perusti merkin kavereidensa kanssa Floridassa 2009, ja nykyään se pitää majaansa aurinkoisessa Los Angelesissa. Brändin syntytarinakin kertoo sen innovatiivisesta ja rennosta tee se itse -asenteesta: tarina alkoi skeittipuistossa ilmaiseksi jaetuista t-paidoista. RipNDip-nimi oli urbaania katukulttuuria itsekin elävän suunnittelijan tunnusmerkki rullalaudassa. Sama tagi koristi ensimmäisiä t-paitoja, joista tuli suuri hitti skeittipiireissä. Merkki valmistaa nykyään monipuolisesti vaatteita ja asusteita aina kauluspaidoista lippiksiin ja jopa kondomeihin. Parasta brändin vaatteissa on niiden unisex-henkisyys.

Väritä klassista tyyliä underground-henkisellä katumuodilla

RIPNDIP tietää mitkä tyyli-ilmiöt vallitsevat skeittimaailmassa ja mitä sen fanit tyyliinsä kaipaavat. Nimi saattaakin olla sinulle jo tuttu, jos skeittaaminen on osa elämäntyyliäsi. Brändin persoonalliset tuotteet sopivat kuitenkin kenelle tahansa, joka ammentaa tyyliinsä urbaania vipinää skeittityylin estetiikasta tai viihtyy muuten rennon huolettomassa ja uniikissa tyylissä. Muodikkailla sloganeilla ja logoilla koristettu t-paita on yhtä pätevä huutomerkki tyylikkäästi kuluneiden farkkujen kuin pikkutakin ja chinojen kanssa. Trendikäs college- tai verryttelypuku on omiaan rentoon vapaa-aikaan salille suunnatessa tai mukavana treeni- tai skeittiasuna. Hyvännäköinen huppari tai collegepaita onkin sijoituksen arvoinen luottovaate, joka pysyy katumuodissa pinnalla sesongista toiseen. Jos kaipaat hillitympää yksityiskohtaa tyyliisi, poimi siihen asusteita. Jokaisen jampan tyyliin istuvat yksiväriset t-paidat graafisissa väreissä, kuten mustana, valkoisena tai harmaana. Olivatpa farkkusi väljät, kapeat tai skinny-malliset, istuvat ne urbaaniin tyyliin brändin paitojen kanssa. Yhdistä casual fridayna skeitti-inspiraatiota suorien kangashousujen tai puvunhousujen kanssa toimistolle. Rennot tennarit viimeistelevät tyylin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista