Mallisto

Suositut filtterit
2 164 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rentoa ja urbaania, ja silti kuitenkin laadukasta ja eleganttia – River Island -tyyli on monipuolista ja vaihtelevaa. Tästä syystä merkki tarjoaa runsaasti erilaisia stailausvaihtoehtoja. Vielä nuoren merkin malliston tuotteet ovat aina uusimpien trendien mukaisia, niin miehille kuin naisille.

Löydä oma tyylisi River Island -trendituotteilla

Mukavia tennareita ja tyylikkäitä nahkakenkiä, rentoja farkkuja, paitoja ja naisellisia mekkoja; River Island -mallisto yhdistää vastakohtatyylejä ja luo näin aivan uudenlaisia muotimaailmoja. Täydellisenä täydennyksenä toimivat tyylikkäät asusteet ja huippumuodikkaat laukut. Valikoimaan kuuluu lisäksi laaja kirjo muodikasta rantamuotia.

Muotikatsauksessa River Islandin ykköstrendit

#Kengät: Kengät ovat tärkeä osa River Islandin ainutlaatuista mallistoa. Niin naiset kuin miehet voivat löytää sopivan mallin jokaiseen tyyliin. Yksikään kenkätoive ei jää täyttymättä River Islandin tennari-, nilkkuri- ja korkokenkävalikoimassa. Miehet voivat tehdä valinnan mukavien tennareiden, tukevien bootsien ja keveiden nauhakenkien välillä.

#Vaatteet: Naisten ja miesten tekstiilituotteiden valikoima on tyylikäs ja moderni. Trendikäs katumuoti koostuu rennoista farkuista ja väljistä kangashousuista, joita täydentävät statement-paidat ja pelkistetyt topit. River Island ei kuitenkaan tuota pettymystä elegantimpaakaan lookia etsiville. Mekot ja puserot, chinot ja paidat – näillä upeilla tuotteilla luot upean elegantin asukokonaisuuden.

#Asusteet: Vasta oikeanlaiset asusteet viimeistelevät tyylisi ja tekevät asukokonaisuudestasi täydellisen. Sopivat korut ovat yksi tärkeimmistä yksityiskohdista! Sirot ketjut ja korvakorut tai huomiota herättävät statement-kappaleet – näistä löydät varmasti sopivan valinnan omaan lookiisi. Aurinkolasit klassiseen wayfarer- tai pilottityyliin luovat supertyylikkään viimeisen silauksen.

#Laukut: Laukku tai reppu on osa jokaista loppuun saakka ajateltua kokonaisuutta. Naiset kohtaavat valinnan vaikeuden käytännöllisten tote bag -laukkujen, suurten ostoslaukkujen ja pienten olkalaukkujen välillä. Miehille tarjotaan nahkaisia tai kankaisia reppuja ja kevyemmäksi vaihtoehdoksi muodikasta vyölaukkua.

Yhdistele ja sekoita