Suodatin1

313 tuotetta

Italialainen vaatesuunnittelija Roberto Cavalli perusti omaa nimeään kantavan yrityksensä 60-luvun alkupuolella Firenzessä. Taiteilijaperheen kasvatti loi erilaisista tilkkutöistä ja maalatuista nahkakankaista merkkinsä symboleita, joiden avulla se nousi kansainväliseen tietoisuuteen 70-luvun alkupuolella. Ensimmäinen virallinen vaatemallisto ihastutti Pariisin catwalkilla vuonna 1970, luoden positiivisen alun tälle nuorelle vaatetusalan yritykselle. Viimein 90-luvulla brändin suosio kasvoi maailmanlaajuiseksi, sen avatessa myymälöitä lukuisissa eri maissa. Samoihin aikoihin merkin suunnittelijat löysivät inspiraationsa luonnosta ja pian toinen toistaan upeammat eläinprintit hurmasivat kaikki tyylitietoiset fashionistat. Tämän seurauksena eläinmaailmasta kehittyi nopeasti yksi merkin mieleenpainuvimmista vaikutteista, joka on ihastuttanut aina tähän päivään asti. 1900-luvun viimeisellä vuosikymmenellä syntyi myös toinen vahva ja hurmaava muoti-ilmiö: denim. Roberto Cavalli ei aikaillut trendin omaksumisessa. Upeista hiekkakulutetuista ja applikaatioilla koristelluista farkkuluomuksista tuli hetkessä hänen bravuurituotteitaan.

Vuonna 1998 muotitalo kasvatti jälleen asiakaskuntaansa Just Cavalli -linjan tullessa markkinoille. Tämä nuorekkaille shoppailijoille suunnattu merkki valloitti heti alusta alkaen niin ihanilla asusteilla ja hajuvesillään kuin räväköillä vaatteilla ja uima-asuillaan. Hetkessä uusia aluevaltauksia tuli lisää, kun lapsille ja nuorille suunnattu Angel & Devils lanseerattiin. Merkin kokonaisvaltainen ote muodin lifestyle-maailmaan on vuosien varrella vain laajentunut aina trendikkäistä kahviloista maistuviin viineihin.

Roberto Cavalli - Uskaliasta suunnittelua ja lumoavaa tyyliä

Käsinkosketeltava luksus ja hehkuva glamour huokuvat jokaisesta Roberto Cavalli mallistosta. Merkin tuotteet ovat täydellinen valinta hienostuneisiin tilaisuuksiin. Niin naiselle, joka haluaa kääntää katseita jokaisessa tilanteessa viettelevällä ja sensuellilla tyylillään kuin menestyvälle miehelle, jonka charmi ja itseluottamus loistavat hänen vaatetuksessaan. Rohkeat printit ja yllättävät designit yhdistyvät vakuuttaviin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka saavat sinut tunteman olosi ylelliseksi ja muodikkaaksi tilanteessa kuin tilanteessa.

Roberto Cavallin elämäntyö vaatesuunnittelijana on ollut värikäs ja menestyksekäs. Hän on aina uskaltanut erottua, kokeilla ja luoda omien sekä asiakkaidensa mieltymyksiensä mukaisesti. Merkin uskomattomat Haute couture -luomukset ovat vuosi toisensa jälkeen tulleet tutuiksi kansainvälisiltä punaisilta matoilta, toki parhaiten pukeutuneiden listoilta. Esimerkiksi Oscar-gaalan pukuloisteeseen Cavallin luomuksia ovat valinneet viehättävä Jennifer Hudson sekä hemaiseva Kristen Bell.

Tutustu myös