Naiset
Lapset

Mallisto / Rocawear

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Hihan pituus
Kuosi
2 tuotetta
Lajittelu :

Legendaarisen räppäri Jay Z:n ja tämän levy-yhtiön Roc-a-Fellan perustama Rocawear-vaatemerkki on palanen hip hop -kulttuuria. 90-luvun lopulla jättimäisen leveitä, roikkuvia farkkuja valmistanut merkki on kasvanut luojansa myötä aikuiseksi. Nyt sen valikoimaan kuuluu tyylikkäitä, urbaaneja vaatteita - hip hop -viittauksia unohtamatta!

Rocawearin ilme on nykyisin tummanpuhuva ja näyttävä. Printtipaidoissa viljellään vihjeitä brändin taustaan, mutta ennen kaikkea ne ovat näyttäviä urbaanin tyylin elementtejä. Löydät valikoimasta ylipituiset paidat sekä niiden kanssa täydellisen liiton luovat kapeat farkut. Jos taas tarkoitus on ottaa rennosti tyylistä tinkimättä, mallistossa on lukuisia makeita collegehousuja viimeisteltyine yksityiskohtineen. Väriläiskinä tummien sävyjen joukossa nähdään erilaisia trooppisesta tai itämaisesta värimaailmasta muistuttavia yläosia.

Rocawear on katutyylin ytimessä!

Myös hip hop -kulttuuriin kuuluvia klassikoita Rocawearin valikoimista löytyy. Niihin kuuluvat esimerkiksi pystyraidalliset baseball-paidat, jotka pääsevät oikeuksiinsa sinisten farkkujen ja loistavan valkeiden tennareiden seurassa, lippistä unohtamatta. Myös hihattomat printtipaidat ja paksut hupparit vihjaavat hip hopin suuntaan.

Näyttävät materiaalivalinnat luovat myös huipputrendikkään säväyksen urbaaniin asukokonaisuuteen. Edelläkävijät yhdistävät kiiltävän nahkajäljitelmäkankaan ja kapeat, pitkähelmaiset yläosat katumuodin keskeisiin elementteihin, lippiksiin ja tennareihin. Hillitympiin asukokonaisuuksiin sopivat puolestaan rennot farkut ja makein yksityiskohdin viimeistellyt chinot, sekä maltillisesti kuvioidut napakat pusakat ja t-paidat.

Halusit sitten lisätä arkiasuusi ripauksen hip hop -kulttuuria tai luoda näyttävän urbaanin asukokonaisuuden, perehdy Rocawearin luomuksiin!

Yhdistele ja sekoita