Laskettelu, hiihto, pyöräily ja ratsastus ovat lajeja, joissa käsineiltä vaaditaan paljon. Hyvät urheilukäsineet tarjoavat paitsi lämpöä sekä suojaa sateelta ja tuulelta, myös joustavaa keveyttä, napakkaa pitoa ja lujaa kestävyyttä. Saksalainen Roeckl Sports hallitsee toimivien ja tyylikkäiden urheilukäsineiden valmistuksen jo lähes 180 vuoden rautaisella ammattitaidolla.

Roeckl Sports on merkki, jolla on takanaan poikkeuksellisen pitkä historia. Saksalainen räätäli Jakob Roeckl perusti yrityksen Münchenissa jo vuonna 1839, ja kuuden sukupolven jälkeen se toimii edelleen Roeckl'n suvun perheyrityksenä, vaikka onkin kasvanut kooltaan yhdeksi maailman merkittävimmistä urheilukäsineiden valmistajista. Vallankumouksellisen joustavista nahkakäsineistä aikoinaan aloittanut yritys luottaa tänäkin päivänä innovaation ja teknisen kehityksen voimaan, mutta samalla se osaa myös säilyttää pitkän historian aikana hyväksi havaitut ominaisuudet. Roeckl Sports tunnetaankin lukuisten patenttien ja uusien materiaalien kehittäjänä, ja tuotekehittelyssä se tekee jatkuvaa yhteistyötä eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa.

Roeckl Sports – laadukkaat käsineet talviurheiluun, pyöräilyyn ja ratsastukseen

Kun olet suuntaamassa laskettelurinteeseen tai hiihtoladulle, kannattaa hansikkaisiin panostaa täysillä. Roeckl Sportsin lasketteluhansikkaat yhdistävät täydellisen tuulen- ja vedenpitävyyden ohueen mutta silti lämpimään täytekerrokseen sekä kättä myötäilevään istuvuuteen. Käsineiden ilmeen kruunaavat raikkaat trendivärit ja urheilulliset suosikkisävyt, jotka voit valita lasketteluvaatteisiisi mätsääviksi.

Hevoshulluille Roeckl Sports tarjoaa tyylikkäitä ja korkealaatuisia ratsastuskäsineitä niin harjoittelu- kuin kilpakäyttöönkin, ja pyöräilijöiden menoa se vauhdittaa hiertymiltä suojaavien pyöräilykäsineiden avulla. Ja vaikket olisikaan aktiiviurheilija, on lujalle ja säänkestävälle käsineelle käyttöä aina, etenkin pohjolan kolean kosteassa talvi-ilmastossa.

Roeckl Sports on kehittänyt myös erityisesti lasten käsiin sopivia tukevia rukkasia sekä paksuja talviurheilusormikkaita, jotka pitävät pienet sormet lämpiminä niin pulkkamäessä kuin lumilinnan teossakin. Tutustu saksalaisen pitkän linjan urheilukäsinevalmistajan värikkääseen mallistoon, joka tarjoaa lämmintä laatua koko perheelle!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista