Suodatin1

Roeckl
Mallisto

54 tuotetta

Vuonna 1839 oli herralla nimeltään Jakob Roeckl visio alkaa valmistaa ylellisiä, parhaita mahdollisia hanskoja. Hän perusti hansikastehtaan Münchenin keskustaan, jossa keskityttiin upeaan laatuun, parhaisiin materiaaleihin ja huoliteltuun viimeistelyyn. Brändin hanskoille on tyypillistä elegantit, suoralinjaiset mallit hienostuneilla, vähäeleisillä yksityiskohdilla. Erilaiset saumat ja tikkaukset korostavat kunkin hanskan luonnetta tuoden kauniin materiaalin esiin entistäkin paremmin. Jakob Roecklin ajatus huippuluokan hanskoista ja korkealuokkaisesta käsityöläisyydestä ovat siivittäneet yrityksen toimintaa aina tähän päivään asti. Yritystä johtaa nykyään kuudennessa sukupolvessa Annette Roeckl, joka on sitoutunut ylläpitämään brändin perustajan vahvaa ajatusmaailmaa. Upeiden arkeen ja juhlaan sopivien hanskamallien lisäksi Roeckl valmistaa laajan valikoiman urheiluhanskoja muun muassa pyöräilyyn, ratsastukseen ja lasketteluun.

Roeckl - laatuhanskoja perinteitä kunnioittaen, nykyaikaisella designilla

Mikä kruunaisikaan onnistuneen asukokonaisuuden paremmin kuin tyylikkäät hanskat? Vuosisatoja sitten hanskat kuvastivat valtaa ja voimaa, ja niitä käyttivät ensisijaisesti kuninkaat, hallitsijat ja papiston jäsenet. Yläluokkainen glamour huokuu edelleen brändin luomuksista, mutta trendikkään pukeutujan iloksi, tämä luksus on nykyään kaikkien ulottuvilla. Kauniit hansikkaat luovat viimeisen silauksen asullesi. Laadukas nahka on ehdoton suosikki klassisen ja minimalistisen tyylin suosijalle, ja juuri ylelliset nahkahanskat ovatkin Roecklin tunnusomaisimpia tuotteita. Korkealuokkaisiin nahkahanskoihin kannattaa todella panostaa, sillä oikealla hoidolla ne säilyvät upeina vuosikausia ja saavat iän myötä pintaansa kaunista patinaa. Vuorelliset versiot tarjoavat pehmeyttä ja lämpöä talven kylmiin pakkaskeleihin.

Sekä miehille että naisille on tarjolla monipuolisesti malleja eri tyyleihin. Huolellinen pukeutuja poimii hanskoista värin muuhunkin pukeutumiseen ja täydentää kokonaisuutta esimerkiksi samanvärisillä kengillä. Neulekynsikkäät sopivat rennompaan tyyliin sekä urheilulliseen lookiin. Pelkistettyjen nahkahanskojen parhaimpia ominaisuuksia ovat niiden monikäyttöisyys, sillä voit yhdistää ne suoralinjaisen eleganttiin asuun, rempseään punk-vaikutteiseen tyyliin tai tyttömäisen runsaaseen asukokonaisuuteen. Miesten nahkasormikkaat ovat oiva lisä, kun suuntaat lounastapaamiselle mustassa villakangastakissa ja bisnespuvussa. Tyylikkään pukeutujan tunnistaakin päästä varpaisiin huolitellusta tyylistään, ja elegantit hanskat kuuluvat olennaisena osana viimeisteltyä kokonaisuutta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista