Mallisto

Suositut filtterit
12 tuotetta

Roka – repullinen rakkautta

Roka tarjoaa yksinkertaista ja klassista makua jokaiseen tyyliin. Tuotevalikoima pursuaa herkullisia ja hedelmällisiä värejä. Muodikkuutta ja rohkeutta edustavat tuotteet on valmistettu vegaanisista ja eläinystävällisistä materoiaaleista, unohtamatta erinomaista säänkestävyyttä kaikkiin sääolosuhteisiin.

Tarina sai alkunsa, kun perustajat Emma Rosenberg ja Brett Katz rakastuivat. Emma asui Lontoossa ja Brett ulkomailla, joten kaksikko matkusteli edestakaisin tapaamisia varten. Kulkeminen ulkomailta Lontooseen sateisissa sääolosuhteissa herätti inspiraation: tarvittaisiin laukku, joka kestäisi säätä kuin säätä. Brettin innovatiivinen intohimo sai aikaan laadukkaan tuotebrändin. Tämä brändi on Roka, rakkautta ensisilmäyksellä.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Voit yhdistellä niitä saumattomasti erilaisiin asukokonaisuuksiin. Värimaailmassa vain taivas on rajana. Yksinkertainen kauneus on edessäsi – anna näiden design-helmien viedä tyylisi uudelle tasolle, keveyttä ja kestävyyttä unohtamatta.

Roka tarjoaa tyylikkyyttä asukokonaisuuteesi

Tuotteiden materiaali on jopa kolminkertaista. Vedenkestävyyden ansiosta voit pakata laukkuun huoleti elektroniikkaa tai kouluvihkoja. Löydät reppujen materiaaleista kestävyyttä ja jämäkkyyttä, ja pohja on valmistettu vahvasta materiaalista. Voit pakata huolettomasti tärkeitä asioita reppuun ja nauttia päivän askareista huoleti.

Hyvä reppu on tärkeä hankinta, sillä se tekee oikealla istuvuudella päivästä miellyttävän. Perheen pienimmille onkin hyvin tärkeää valita sopivan kokoinen ja oikein säädetty reppu, jolloin kasvava lapsi välttyy niska- ja hartiavaivoilta. Löydät runsaan valikoiman erikokoisia reppuja ja laukkuja koko perheelle, unohtamatta värien tuomaa iloa jokaiseen päivään.

Valikoima tarjoaa lukemattomia värejä, joista saat uutta intoa arjen aherrukseen. Luksusta tuovat reilun kokoiset ja kestävät vetoketjut, ja mikäpä voisi olla sen parempaa, kun helppokäyttöinen vetoketju kiireessä. Nämä kulutusta kestävät tyylinjärkäleet ovat nyt parin klikkauksen päässä.

Roka rokkaa vegaanisilla repuillaan

Ympäristöystävällisyys on tuotteissa vahvasti läsnä. Näiden vegaanisten tuotteiden valmistus on pitkälle mietitty alusta loppuun saakka. Tuotteet ovat eläinystävällisiä, ja niihin ei ole käytetty lainkaan eläimistä peräisin olevia raaka-aineita. Valmistuksessa on hyödynnetty pitkälle kehitettyjä menetelmiä ympäristöystävällisyyttä ajatellen. Valmistuksessa on hyödynnetty käytettyjä muovipulloja, jotka päätyisivät muuten kuormittamaan maapalloa, sillä muovi ei hajoa luonnossa. Tuotteiden materiaalit ovat ekosysteemin kannalta hienosti ajateltu – voit tehdä tärkeän ja kestävän valinnan hankkimalla tuotteen, joka kunnioittaa tulevia sukupolvia.

Erityisiä tuoteominaisuuksia löydät kauniin ulkokuoren lisäksi tuotteiden sisäpuolelta. Onkin hyvin suotavaa kantaa pehmustetussa lokerossa elektroniikkaa, kuten läppäriä tai puhelinta. Löydät pirteän värivalikoiman sekä arkeen, töihin tai koulupäiviin. Ylimääräiset ja huolella suunnitellut taskut ja lokerot tuovat apua päivään, kun tavarat ovat helposti saatavilla. Joistakin reppumalleista löydät erilliset taskut juomapulloille.

Valittavanasi on kymmenkunta tyyliä ja kaksikymmentä väriä. Löydät reppuja eri kokoisina juuri sinun tarpeeseesi. Päiväretkeen voit valita pienen mallin, johon mahtuu kätevästi kaikki tarvittava. Keskikokoisen voit napata mukaasi viikonlopun työ- tai lomamatkalle. Iso reppu on käytännöllinen useamman päivän reissuun, ja voit pakata huoleti tavaroita villasukista varvassandaaleihin. Löydät valikoimasta modernia tyyliä – vauvasta vaariin.