Katalogi

Suositut filtterit
130 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Elegantti, pohjoismaisen puhdas, romanttisen feminiininen – tanskalainen Rosemunde henkii lämpöä ja herkkää estetiikkaa. Merkin ylelliset, pitsisin yksityiskohdin koristellut vaatteet ovat hienostuneen yksinkertaisia. Yhdistä nyt Rosemunden hehkuvan kauniit vaatteet feminiiniseen tyyliisi.

Rosemunde valmistaa korkealuokkaista designia naisille, jotka luottavat pehmeisiin arvoihin siinä missä pehmeisiin tekstiileihin. Rosemunden vaatteissa käytetään ylellistä silkkiä, cashmere-villaa ja puuvillaa. Onko luonnon ja ihmisten hyvinvointi sinulle tärkeää? Kietoudu merkin ympäristöystävälliseen mallistoon, joka on valmistettu ekologisesta luomupuuvillasta.

Rosemunde on elegantin modernia skandidesignia

Pitsiset alustopit ja topit ovat arjen luottovaate. Kaunis toppi toimii aluspaitana mutta myös esimerkiksi villaneuleen tai bleiserin alla suorien housujen kanssa. Moderni look syntyy valkoisesta tai pastellisen värisestä pitsitopista ja raikkaan sinisistä farkuista. Voit vielä heittää harteille henkäyksen kevyen, pitkän neuletakin, jos kaipaat asua viilenevään kesäiltaan. Topit ja paidat ovat kevyitä ja niissä käperryt mukavasti myös sohvannurkkaan nauttimaan teetä ja lukemaan tuoretta kuukauden bestselleriä. Ne sopivat aivan yhtä hyvin notkean joogaharrastajan treeniasuun.

Pitsiset vapaa-ajan ja juhlamekot ovat yksinkertaisia ja hienostuneen moderneja. Musta mekko toimii niin huippu dj:n klubikeikalla kuin cocktail-tilaisuudessa. Juhlahumussa hurmaat myös vaalean sävyisessä minimekossa. Linjakas maximekko on ihanan kevyt kesäpäivänä. Sille riittävät kaveriksi minimalistiset korut ja sirot, valkoiset tennarit tai gladiaattorisandaalit.

Rosemunden värit lupaavat ainaisia poutapäiviä – hattaraisen vaaleat värit ovat kauniin herkkiä. Klassinen sininen, musta ja harmaa sopivat erityisesti työpukeutumiseen tai muuten virallisempiin juhlatilaisuuksiin. Trendikkäät vekit seisovat ryhdikkäästi hameissa ja kauniit pitsireunukset kiemurtelevat koreillen toppien kauluksissa ja helmoissa. Yhdistä pehmeästi laskeutuva vekkihame neuletakkiin ja sujauta jalkoihin ryhdikkäät avokkaat tai nauhalliset Oxford-kävelykengät. Rosemunden vaatteilla onnistut rikkomaan maskuliinista jäykkyyttä ja tuomaan asuun kuin asuun romanttista naisellisuutta.

Yhdistele ja sekoita