Mallisto

1 993 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipaatko elämääsi lisää dynamiikkaa? S. Oliver on oikea merkki energiselle ihmiselle, joka haluaa nauttia elämästään täysin rinnoin. Nuorekas tuotemerkki on valmis vaatettamaan koko perheen.

S. Oliverin tarina alkaa vuonna 1969 pienestä saksalaisesta vaatekaupasta, joka saa nimensä Charles Dickensin romaanihenkilön Oliver Twistin mukaan. Niin kuin nuoren esikuvansa, myös s. Oliverin tie kulkee vaikeuksien kautta menestykseen. Kun tavarantoimitukset viipyvät, liikkeen omistaja matkustaa itse Intiaan neuvottelemaan tuottajien kanssa. Lopputuloksena hän saa kauppaansa haluamiaan vaatteita, joiden suosio on taattu. Nykyään merkki tunnetaan monissa maissa trendikkäistä, aikaansa seuraavista vaatteista, kengistä ja asusteista.

S. Oliver – for people in motion

Mikä pukisi liikkuvaista ihmistä paremmin kuin vaate, joka paitsi istuu ja joustaa, myös näyttää tyylikkäältä ja persoonalliselta? S. Oliverin vaatteissa, kengissä ja asusteissa yhdistyvät kestävyys, mukavuus ja ajankohtaiset muotitrendit. Merkin laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy siistit asut vaikka koko perheelle – edes tyylitietoinen teini ei kykene vastustamaan näiden kuteiden kutsua!

Farkut, cowboy-nilkkurit ja rento ruutupaita pukevat niin coolia isää kuin menevää sinkkumiestäkin. Tyylikäs, harmaa kaulaliina ja näyttävä, maskuliinen kello tuovat miehen asuun suurkaupungin flairia. Energinen nainen taas ihastuu ohueen, liehuvaan hameeseen ja kevyeen ponchoon. Iltajuhlissa kauniisti laskeutuva musta mekko ja näyttävä choker-tyyppinen koru ihastuttavat muitakin kuin kantajaansa. Mitä jos poikkeaisit kaavasta ja valitsisit mustien kenkien sijaan avokkaat korun väreissä?

Platform-saappaat ja kapealahkeiset farkut pukevat sekä äitiä että tytärtä. Nuori tyttö keventää asua ohuella, pastellinvärisellä collegepaidalla, aikuinen nainen valitsee nude look -puseron tai räiskyvän raitaponchon. Kivat, suorat neulemekot jättävät tilaa koruille, laukuille ja vöille, joilla voit korostaa persoonallisuuttasi. S. Oliverin vivahteikkaita vaatteita ja asusteita yhdistää yhteinen sanoma: rakastu, älä lakastu!

Yhdistele ja sekoita