Katalogi

Suositut filtterit
1 690 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö brändiä, joka kattaa koko perheen trenditoiveet? Saksalainen s. Oliver on perehtynyt aikuisten ja lasten pukeutumiseen. Sen hyvännäköiset vaatteet pysyttelevät viimeisimpien muoti-ilmiöiden tasalla.

Onko naisellisen toimistotyylisi kestosuosikki feminiininen pusero ja kauniisti istuva hame? Samaa asiailmettä saat aikaan trendikkäällä mekolla, jonka ylä- ja alaosa ovat täysin erilaista kuosia! Miesten pitkähihainen paita ja meleerattu neuletakki ovat rento yhdistelmä komeiden chinojen kanssa. Tässä asussa viihdyt toimistossa tai lounastat uudessa ruokaravintolassa. Tyttöjen koulupäivää piristää vaikkapa upea pitkä ruutupaita, jonka alle sujautat sävyihin sulautuvan t-paidan. Jalkaan voit laittaa esimerkiksi farkkuja imitoivat huippuhienot leggingsit. Poikien denim-tyylin itseoikeutettu tehostaja on tietysti huikea huppari! Voisiko siinä vaihteeksi olla jotakin kivaa tekstuuria pinnassaan?

S. Oliver luo näyttäviä muotivaatteita aikuisille ja lapsille

Aikaansa seuraavalla s. Oliverilla on runsaasti eväitä erilaisiin naisten tyyleihin. Ihastuttaako sinua huipputrendikäs suoralinjaisuus? Voithan viehättyä myös leveänä liehuvista helmoista ja vartaloa imartelevista leikkauksista. Miesten kauluspaidoista ja kangashousuista löydät maskuliinista selkeyttä hillittyyn herrasmiestyyliin. Idearikkaat printit taas ovat vapaa-ajan asujen pirteitä kohokohtia! Niiden inspiroivaa luovuutta saat ihailla myös poikien ja tyttöjen paidoissa.

Huipputrendikäs ja maanläheinen värimaailma valloittaa s. Oliverin vaatteissa. Toki sillä pirteää ilotteluakin esiintyy. Hempeyttä haikailevat naiset ja miehet löytävät joukosta omansa. Kirjavat kuosit kutsuvat käyttämään mielikuvitusta, mutta yksivärisiä kangaspintoja yhdistät helposti keskenään. Luo niillä selkeitä kontrasteja huipputrendejä ihailevien lastenkin vaatteisiin!

S. Oliverin naisten kenkien kiehtovat yksityiskohdat nousevat esille simppelin villakangastakin kanssa. Brändin laukuista löydät sopivaa ilmettä valitun tyylin vahvistamiseen. Miesten takit sopivat hyvin yhteen nauhallisten nilkkureiden kanssa. Saat lisätehoa huolettomaan kaupunkityyliin hapsureunaisista huiveista. Lasten jalkineet ovat saaneet pintaansa erityisen fiiniä näyttävyyttä, lisää sitä entisestään kuviollisilla tuubihuiveilla!

Yhdistät helposti