SAHAn upeat uimapuvut tuovat palan paratiisia luoksesi suoraan Kolumbian sydämestä! Kirkkaat värit, eksoottiset kuvioinnit ja punokset tuovat tropiikin tuntua ja uutta eloa rantatyyliisi jopa pohjoisen viileässä kesässä – vain palmut puuttuvat!

SAHA syntyi rakkaudesta kolumbialaiseen kulttuuriin ja käsityöperinteisiin. Merkin perustajat Mónica Echeverri ja Carlos Laverde halusivat luoda feminiinistä, luonnollista ja tasapainoista uimapukumuotia, joka täydentää mukavasti elämäntapaa, jossa pääosassa ovat eksoottiset rannat ja utelias elämänjano.

SAHAn uimapukumuoti avaa ovet paratiisiin!

Merkin kunnioitus Kolumbian alkuperäiskansojen käsityöperinteitä kohtaan näkyy bikinien ja uimapukujen designissa kauniina punoksina ja käsintehtyinä yksityiskohtina. Designissaan SAHA pyrkii funktionaalisiin ja puhtaisiin siluetteihin, joita kuitenkin maustavat mielenkiintoiset drapeeraukset ja leikkaukset sekä erilaisten kuviointien jännittävät yhdistelmät.

Pukeudu glamouriin kokouimapukuun, joka tuo kauniisti naisellisen siluetin esiin. Hyvin istuvalla kokouimapuvulla luot kauniin tiimalasimuodon. Yhdistä valkoiseen uimapukuun kultaiset asusteet ylelliseen jet set -tyyliin. Musta uimapuku on varma valinta, sillä se luo imartelevan siluetin. Sido lanteillesi värikäs huivi ja pujota ranteisiisi jättisuuret rannekorut, jos käytännöllinen musta jää liian valjuksi värikkään persoonasi rinnalla.

Moderni biitsimimmi valitsee trendikkään toppimallisen yläosan, jota voi huoletta pitää myös esimerkiksi korkeavyötäröisen hameen kanssa, kun rannalta kiiruhtaa treeneihin tai tapaamaan ystäviä puistoon. Toppimallisen bikiniyläosan voit valita joko sievällä halterneckillä, sporttisen painijanselkämallisena tai viiskytluvun bikinimuodista muistuttavana olkainmallina. Kolmiobikinit ovat saaneet modernin twistin nyörityksistä ja punotuista olkaimista. Värikkäät kuvioinnit ja raikkaat värit tuovat leikkisyyttä aurinkoiseen rantatyyliin – humoristinen nainen osaa arvostaa bikinimuodin väriloistoa! Mix & match! Eri kuvioinen yläosa ja alaosa ovat trendikäs ja hauska yhdistelmä. Oli oma rantatyylisi sitten naisellinen, sporttinen tai boheemi, tulevat SAHA-bikinit ja -uimapuvut kuljettamaan sinut kaukaiseen paratiisiin – ainakin hetkeksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua