Mallisto

Suositut filtterit
735 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisellinen ja trendikäs Saint Tropez on suunnattu nuorekkaasta muodista pitäville daameille, jotka nauttivat viimeisimpien trendien kantamisesta yllään. Kauniit mallit ja pirteät värit houkuttelevat sinutkin näiden upeiden muotiluomusten pariin! Muodikas huippumerkki tuo pukeutumiseesi vivahteita trendikkäistä eurooppalaisista kulttuureista, suurkaupunkien katuelämästä, taiteesta sekä urbaanista muodista. Originellia muotia edustava merkki on täynnä valloittavia kuvioita ja pieniä yksityiskohtia, joiden inspiraatio on syntynyt naisten jokapäiväisestä pukeutumisesta ja tyylikkyyttä huokuvasta elämäntavasta.

Jatkuvasti trendejä seuraava Saint Tropez tuo uusia tuulia naisten saataville ilahduttavan tiheällä tahdilla. Markkinoille saapuu kymmenen uutta mallistoa vuodessa, joihin on imetty viimeisimmät naiselliset trendit ja todelliset muodin tuulahdukset. Brändin muotisuunnittelijat osaavat ottaa suunnittelussaan huomioon naisellisen pukeutumisen tarpeet - merkin valloittavissa vaatteissa loistat kuin nupustaan herännyt kukkanen!

Trendikäs Saint Tropez taikoo muodikkaan ilmeen jokaiseen päivääsi!

Saint Tropez -vaatteilla edustat intohimoista ja loistavaa ymmärrystä huippumuodista. Mallistojen vaatteista löydät omaperäisiä ja fantastisia yksityiskohtia, jotka kuuluvat olennaisena osana Saint Tropez -maailmaan. Näyttävien koristeiden valikoimiin kuuluu pitsisiä kaula-aukkoja, villejä eläinkuoseja sekä piristäviä leikkauksia ja malleja. Naisellisuutta korostavat lyhyen malliset hameet ja mekot toimivat upeasti yli polven ulottuvien saappaiden tai trendikkäiden nilkkureiden kanssa. Pitkät, kauniissa sävyissä löytyvät neuletakit saa yhdisteltyä näyttäväksi asukokonaisuudeksi kapeiden nahkahousujen, tiukan t-paidan ja näyttävien kiilakorkkareiden kanssa. Näyttävät printtipaidat, kauniisti kuvioidut tunikat ja jännittävät sekä käytännölliset viitat ovat loistavia vaihtoehtoja pukeutumiseesi niin Rivieran rannikolla kuin Pohjolan kesäsäässä.

Yhdistät helposti