Mallisto

135 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö huoliteltua ulkoilumuotia naisille, miehille tai lapsille? Salewan trendikkäissä asuissa voit vaeltaa maaseudulla tai reippailla kaupungilla! Tämä brändi suunnittelee urheiluhenkisiä vaatteita, jalkineita ja varusteita. Voit käyttää niitä aktiiviseen hyötyliikuntaan ja yhdistellä luovuudella persoonallisiin kaupunkityyleihin. Nauti funktionaalisesta tyylikkyydestä! Vaatteet ja jalkineet on täytetty teknisillä hyötyominaisuuksilla. Niissä on upean ulkoasun lisäksi säältä suojaavia innovaatioita, hengittävyyttä ja miellyttävää joustavuutta.

Salewa virkistää uusimmat ulkoilutyylit

Salewalta saat sähäkän ulkoilutyylin urbaania ulkoilua rakastavalle naiselle! Tyylikkääseen kokonaisuuteen tarvitaan persoonallisen näköinen fleecei ja mallikkaat kangashousut. Niiden seuraan voit sujauttaa vaelluskengät, jotka luovuttavat asuusi ihanan energistä kontrastiväritystä. Miesten ulkoilutyylin voit pohjustaa teknisellä paidalla, jonka päälle puet vartalonmyötäisen ulkoilutakin. Yläosan raamikkuutta lisäävät tyylikkäät tikkaukset ja niskaa ja päätä suojaamaan suunniteltu sporttinen huppu. Jos ilma on viileä, valitse housuiksi kevyesti vuorattu malli. Lähdetkö taivaltamaan vaikeakulkuiseen maastoon? Saat askeliisi järeää pitoa huippuhienoista vuoristokengistä! Lapsille Salewa tarjoaa kenkiä, joissa on raikas ja huippumoderni ulkoasu. Varrelliset vaelluskengät saavat varmasti ihailevia silmäyksiä kavereilta. Niihin on lisätty paljon huomiota kiinnittäviä yksityiskohtia. Voit yhdistää jalkineisiin makeat farkut ja säänmukaisen kuoritakin. Poimi väri-ideoita päähineisiin ja käsineisiin myös jalkineiden tehosteista!

Salewa näyttää tietä muodikkaaseen ulkoilupukeutumiseen

Houkuttavatko teidänkin perhettä vaellus ja vaihtuvat ulkoilumaisemat? Salewalla on napakkaa istuvuutta ja näppäriä innovaatioita myös laskettelevalle naiselle. Kaulaa suojaava korkea kaulus tai optimaaliseksi leikattu huppu ovat samalla osa modernia ulkoasua. Erilaisten kankaiden yhdistelmät antavat elävyyttä vaikka hiihtoa harrastavien miesten vaatetukseen! Tikattujen pintojen luomat tekstuurit tehostavat hillittyjä asukokonaisuuksia. Näissä vaatteissa suojaudut tuulelta sauvakävelyllä tai metsäisellä maastolenkillä. Pysyttele pystyssä karkeiden pohjakuvioiden ansiosta, jotka ovat tietysti samalla myös huippumuodikkaita detaljeja. Lasten jalkineissa ei ole säästelty värejä. Sporttibrändin käytössä onkin ollut huikeana hehkuva väripaletti! Osansa ovat onneksi saaneet myös aikuiset, vaikka totta kai löydät joukosta halutessasi myös hillitympää värimaailmaa. Treenikassit, rinkat ja reput tekevät tyylistäsi täydellisen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua