Mallisto

Suositut filtterit
319 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haikailetko aikaansa seuraavaa ja sporttista brändiä? Salomon pukee sinut trendikkäästi aktiiviseen liikuntaan ja urbaaniin lifestyleen. Sen vaatteista voit koota yhtenäisen tyylin urheilun harrastajalle tai huippuammattilaiselle. Näissä vaatteissa on tietysti makoista maustetta myös näyttäviin kaupunkikuteisiin. Tämä brändi on omistautunut suunnittelemaan huippulaadukkaita kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Sillä on myös pitkälle kehitettyjä teknisiä vaatteita ja asusteita.

Salomon sopii ulkoiluun ja muodikkaaseen katutyyliin

Viiletätkö vähän väliä rinteitä pitkin? Tee se tyköistuvassa naisten laskettelutakissa ja supertyylikkäissä talvihousuissa! Salomonilla on nättejä asusteitakin urheilutyylisi tehosteeksi. Pitäisitkö piposta, jossa on takkisi detaljeihin sointuva tupsu? Sovita toimivaan kokonaisuuteen myös yhteensopivat sormikkaat. Aina ei tietenkään voi lasketella tai hiihtää. Urheilupaita, pitkät trikoot, sekä kepeät juoksukengät saattaisivat olla suosikkisettisi illan tehokkaimmalle juoksulenkille. Keveä collegetakki istuisi kauniisti vaikka toimistoon leveähelmaisen trikoomekon päälle. Pukisitko tämäntapaisen asun kanssa Salomonin ulkoilukengät, joissa on räväkännäköiset tehostenauhat? Miesten tyylikäs kuoritakki taipuu mainiosti urheilupaidan ja merkkifarkkujen seuraan. Jalassa voisivat mennä esimerkiksi verkkomaiset kävelykengät, joissa ei ole lainkaan suljinta. Nehän on todella helppo sujauttaa jalkaan! Lasten varrelliset vaelluskengät mätsäävät täydellisesti urheilullisten ulkoiluhousujen ja pitkähihaisen paidan kanssa. Eikö takiksi kävisikin hienosti kirjava välikausitakki?

Salomon maustaa tyylit urheilullisella asenteella

Salomonin urheiluvaatteissa on erottuva ulkoasu. Naisten vaatteiden yksityiskohdat myötäilevät leikkausten sporttisia linjoja. Vetoketjut ja tikkaukset toimivat automaattisina katseenkiinnittäjinä näyttävissä urheilutyyleissä. Kaksivärisyydellä on leikitelty myös hillitysti. Brändin värimaailma on toisinaan erittäin kirkkaana hehkuvaa ja energistä, toisinaan hempeää ja feminiinistä. Saatko ihanista väreistä iloa myös arkielämän ruuhkauttamalle kaupungille? Kerrosta asuja mielikuvituksella, voit aivan hyvin ripotella katseita kääntävää värikylläisyyttä hillittyjen sävyjen joukkoon. Näin saat aikaan sporttisesti viritettyjä kontrasteja! Miesten vaatteista saa tietysti koota myös tummanpuhuvia ja maskuliinisia tyylejä. Nappaa silti katseita myös trendikkään värisellä lippiksellä! Etsisitkö sille yhtäläisyyksiä ajankohtaisista aurinkolaseista? Lasten Salomon häikäisee esimerkiksi kenkien huikeilla värileikeillä. Yhdistele niiden muodikasta ulkoasua päähineisiin ja hyvännäköisiin huiveihin!

Yhdistät helposti