Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Kuosi
Mallisto
5 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sam Edelman on kenkäsuunnittelija, jonka nimen kuulemiselta ei ole voinut välttyä, jos seuraa vähänkään muotia. Edelmanin kengät edustavat rentoa luksusta ja ajatonta tyyliä. Ennen oman merkkinsä perustamista Edelman ehti toimia joidenkin muodin tunnetuimpien kenkämerkkien suunnittelutiimeissä. Hänen oma kenkämerkkinsä saa inspiraatiota maailman eri kolkista, jotka ovat avautuneet Edelmanille matkustelun kautta. Suunnittelijan intohimo ajattomaan muotiin on vahvasti läsnä kengissä, jotka ovat tyyliltään klassisen naisellisia.

Sam Edelman on huomiota pelkäämättömän naisen valinta

Sam Edelman -kengät saavat erityisesti kiitosta erinomaisesti istuvasta lestistä, trendikkäistä kuoseista ja väreistä sekä laadukkaasta viimeistelystä. Merkkiä näkee jatkuvasti katumuotisivustoilla ja Instagramin kuvavirrassa tyylikkäiden naisten ja miesten kenkävalintana. Sam Edelman -mallistosta löytyy kenkiä moneen lähtöön: supertrendikkäistä ylipolvensaappaista monikäyttöisiin nilkkureihin ja siroihin varvassandaaleihin. Tilaisuudesta ja vuodenajasta riippuen jalkaan valikoituvat tietynlaiset kengät. Jos etsii tyylikkäitä iltamenoihin sopivia kenkiä, kannattaa ehdottomasti katsastaa malliston korkeakorkoiset sandaalit ja avokkaat. Klassiset nilkkurit sen sijaan sopivat jalkaan vaikka aamusta iltaan. Kengissä on monia koukuttavia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä entistä kiinnostavammat. Tällaisia ovat vaikkapa edessä olevat nyörit, boheemit hapsut, asennetta tihkuvat niitit tai varpaat paljastavat kengänkärjet. Sam Edelman valmistaa myös miehille raikasta kenkämuotia aina skeittihenkisistä slip on -tennareista hienostuneisiin loafereiden ja kevyisiin espadrilloihin.

Löydä uudet lempikenkäsi Sam Edelman -mallistosta

Sam Edelman -kengät ovat hankinta, joka ihastuttaa pitkäksi aikaa eteenpäin. Merkin lippulaivamyymälä löytyy New Yorkista, mutta onneksi sinun ei tarvitse matkustaa Atlantin toiselle puolelle saadaksesi Edelmanin upeita kenkiä itsellesi. Valikoimastamme löytyy toinen toistaan kauniimpia kenkäpareja, joilla asusi heräävät uudelleen henkiin. Mikään ei nimittäin piristä asukokonaisuutta niin kuin uudet kengät. Kengillä voit hetkessä muuttaa asun luonteen rennommasta skarpimpaan tai toisinpäin. Jos haussa on erityisen naisellinen tyyli, korkokengät ovat tietysti must. Niitä Sam Edelmanilta löytyykin kauniissa väreissä ja ihanilla yksityiskohdilla koristeltuina. Tutustu nyt tämän ikonisen amerikkalaissuunnittelijan mallistoon ja löydä uudet lempikenkäsi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua