Mallisto

67 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipaatko pientä uhmakkuutta siloiseen asiatyyliin? Mitä jos kopsuttelet pirteillä puukengillä konttorin ovesta sisään. Sanita on tehnyt näistä nostalgisista jalkineista kuumia hittejä. Löydät siltä naisten puupohjaiset sandaalit ja sutjakat pistokkaat. Entäs jos kaupungilla sataa kotimatkalla? Ei hätää, siihen auttaa sievä sateenvarjo ja urbaanit matalavartiset kumisaappaat!

Muotimaailma on täysin hullaantunut 70-luvusta. Ei siis ole ihme, että puukengätkin taas villitsevät! Laitatko ne jalkaasi pitkän farkkuhameen tai olkapäät paljastavan maksimekon kanssa? Lisää vielä pitkä mokkatakki trendikästä tyyliä varmistamaan. Puiset pistokkaat istuvat leveisiin housunlahkeisiin luontevasti. Pue asuun vaikka nätti nyöripusero ja tietysti näyttävät korvakorut korviin. Mietitkö jo mielessäsi, mistä mahtaisi löytyä se lähin diskoteekki eli disko?

Sanita luo huippumuotia rohkean naisen jaloille

Puiset jalkineet ovat luoneet nahkansa monesti. Ronskimpi klassinen perusmalli on pitänyt pintansa naisellisten muotiluomusten joukossa. Inspiroivat kuosit ovat asettuneet kauniisti pistokkaiden pintaan. Suositko ennemmin kesyttömiä eläinkuoseja vai herkkiä ja hempeitä kuvioita? Hopean hohto antaa hollannikkaille ennakkoluulotonta glamouria. Kiiltävät kengät herättävät huomiota ja innostavat sinua yhdistelemään idearikkaasti.

Sanita antaa sinun leikitellä korkojen korkeuksilla erimittaisten helmojen seurassa. Voit sujauttaa jalkaasi aivan matalat tai kohtuullisen korkeakorkoisetkin puukengät. Kärjestä umpinaiset tai avonaiset kengät antavat vaihtelua erilaisiin tyyleihin. Osa jalkineista paljastaa feminiinisen vienosti vain osan varpaistasi. Katie Holmes on nähty useammankin kerran nostalgisissa umpinaisissa puukengissä. Ovatko nämä sinunkin ikisuosikkisi?

Sanita on kiinnostava valinta muotitietoiselle asustajalle. Saavatko puukengät ja hapsulaukut sinutkin boheemille tuulelle? Sisälläsi saattaa asustaa hellämielinen kukkaistyttö. Tämä yhdistelmä toimii hippihenkisellä tytöllä vuoden odotetuimmilla festareilla. Jos rajumpi rokkityyli puhuttelee edellistä enemmän, hyödynnä puukenkien metalliset soljet ja niitit rennon repun kanssa! Täydennä yksilöllinen tyylisi sopivalla päähineellä ja hapsullisella huivilla.

Yhdistele ja sekoita