Naiset
Lapset

Mallisto / Sanuk

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pintamateriaali
  • Alennus
3 tuotetta
|Lajittelu :

Tuskin mikään merkki pystyy paremmin tuomaan esille kalifornialaisten lainelautailijoiden elämäntyyliä kuin yhdysvaltalainen kenkämerkki Sanuk. Ainutlaatuisen mukavuuden ja rennon huolettoman tyylin lisäksi merkki panostaa uusiin – ja ennen kaikkea 100-prosenttisesti ympäristöystävällisiin – materiaaleihin. Superrennoilla Sanuk-kengillä voit siis astella hyvällä omallatunnolla.

Sanuk-mallisto tuo kesäfiiliksen upealla muotoilulla, miellyttävällä tyylikkyydellä sekä ainutlaatuisella värien yhdistelyllä ja designilla. Kirkkaat värit ja geometriset kuviot sopivat erityisen hyvin juuri kesäiseen lainelautailijatyyliin. Tummat värit, kuten sininen, musta ja oliivinvihreä, sopivat kuitenkin myös romanttiselle illalliselle rantaravintolassa.

Tutustu nyt Sanukin tyylilliseen monipuolisuuteen

#Varvassandaalit: Varvassandaalit ja rennon sporttinen lainelautailijatyyli kuuluvat yhteen. Varvassandaalit ovat käytännölliset, mukavat ja kaiken lisäksi todella cool. Sanuk-mallistosta löytyy uniikeista materiaaleista valmistettuja upeita lipsuttimia. Ultramukava pohjallinen jäljittelee joogamaton pintaa ja sen mukavuus on aivan omaa luokkaansa.

#Pistokkaat: Pistokkaista on tullut Sanukin tavaramerkki. Canvas-malli sopii täydellisesti rentojen shortsien tai kevyiden pellavahousujen kanssa. Muovi- tai niinipoja takaavat käyttömukavuuden. Atsteekkikuosi tai lämpimät trendivärit, kuten bordeauxinpunainen tai okra, tekevät pistokkaista todellisen katseenvangitsijan. Mustat, kermanväriset tai valkoiset mallit sen sijaan sopivat pelkistetympään rantalookiin.

#Sandaalit: Sandaalit ovat kesän ja rantapäivien ehdoton must. Onneksi Sanukin upeaan mallistoon kuuluu myös joogamattopohjalla varustettuja mukavia sandaaleita. Pelkistettyyn pohjaan kiinnittyy kaksi tyylittelemätöntä, elastista nauharemmiä, jotka asettuvat varpaiden ja kantapään ympärille. Näin kenkä on sekä pitävä että liikkeeseen mukautuva.

#Allassandaalit: Rennot allassandaalit tekevät tällä kaudella muodikkaan comebackin. Yksinkertaisissa pistokkaissa on pehmeä pohja ja leveä remmi. Ne ovat paitsi supertyylikkäät, myös nopeat ja käytännölliset pukea ja riisua. Helppokäyttöinen tarrakiinnitys antaa mahdollisuuden istuvuuden yksilölliseen säätöön.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua