Naiset
Lapset

Mallisto / Sasta

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Pintamateriaali
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Sasta on suomalainen erävaatevalmistaja, joka tunnetaan sekä ajattomista klassikoistaan että innovatiivisista uutuuksistaan. Suuntaa erämaan armoille tai kaupunkiseikkailuihin tyylikkäissä kotimaisissa erävaatteissa.

  Sasta saa innoituksensa suomalaisista metsistä

  Pohjois-Karjalan Nurmeksesta lähtöisin oleva Sasta on perinteinen suomalainen perheyritys, joka on kehittänyt vaatteita vaativiin erämaaolosuhteisiin jo vuodesta 1969 alkaen. Sen ydinajatuksena on kehittää karuihinkin pohjoisiin luonnonolosuhteisiin sopivia tuotteita, jotka kestävät paitsi runsasta käyttöä myös aikaa ja trendien vaihteluita. Se tahtoo myös kannustaa ihmisiä nauttimaan ympäröivän luonnon ihmeistä huonommassakin säässä ? kun varusteet ovat kohdallaan, voi sadepäivänkin metsäretki olla ihana ja ikimuistoinen kokemus! Sastan luonnonläheiset ja kestävät erävaatteet ovat löytäneet paikkansa niin retkeilijöiden, metsästäjien kuin urbaanien ulkoilijoiden yltä, sillä tyylikkäät ja monikäyttöiset ulkovaatteet istuvat korpimaiden lisäksi sulavasti myös rentoon kaupunkityyliin. Tänä päivänä Sasta panostaa täysillä modernien materiaalien kehitystyöhön, ja perinteisten puuvillavaatteiden lisäksi kokoelmista löytyy myös moderneja teknisiä veden- ja tuulenpitäviä kankaita. Teknisen kehitystyön ohella kaikki vaatteet ovat käyneet läpi tarkat testaukset oikeissa luonnonolosuhteissa, joten voit lähteä pidemmällekin vaellukselle turvallisin ja huolettomin mielin.

  Monikäyttöiset erävaatteet istuvat myös urbaaneihin seikkailuihin

  Millaisiin seikkailuihin sinä etsit varusteita tällä kertaa? Oletko kovan luokan eränkävijä, joka samoilee metsissä yhteen putkeen viikon tai toisenkin? Kuuluuko harrastuksiisi sienestys, marjastus tai metsästys vai lähdetkö luonnon rauhaan yksinkertaisesti rentoutumaan ja kuuntelemaan hiljaisuutta? Vai oletko vannoutunut kaupunkilainen, joka nauttii ulkoilusta mieluiten urbaaneissa tunnelmissa? Sastan laadukkaat ja luonteikkaat vaatteet istuvat jokaisen ulkoilmaihmisen ylle. Perinteikäs erätyyli laavunuotiolle tai kalareissulle syntyy esimerkiksi metsänvihreästä vaellustakista vahvistettuihin reisitaskuhousuihin ja tukeviin vaelluskenkiin yhdistettynä. Modernimman maastolookin luot esimerkiksi kevyellä veden- ja tuulenpitävällä ulkoilutakilla, jonka pintaa koristavat kirkkaat värit ja luontoteemaiset kuosit ? yhdistä takki tilanteen mukaan esimerkiksi vedenpitävien retkeilyhousujen tai kevyempien kesähousujen kanssa. Katu-uskottavan ulkoilutyylin luot puolestaan trendikkäällä, reisipituisella parkatakilla ja klassisella ruutukuvioisella metsuripaidalla, jotka yhdistyvät mutkattomasti esimerkiksi elämää nähneiden farkkujen ja rouheiden nahkamaihareiden tai siistien chinojen ja kangaspintaisten tennareiden kanssa. Valitse omaan tyyliisi ja elämäntapaasi parhaiten istuvat vaatteet Sastan korkealaatuisesta kokoelmasta ja lähde nauttimaan luonnon ihmeistä itsellesi sopivalla tavalla!

  Tutustu myös