Suodatin1

Schiesser
Mallisto

912 tuotetta

Kun vaatemerkin suosio on pysytellyt korkealla jo kolmella eri vuosisadalla, voidaan hyvällä syyllä puhua ajattomasta kestosuosikista. Jo 1800-luvulla toimintansa aloittaneen saksalaisyritys Schiesserin menestys perustuu ennen kaikkea laadukkaisiin, kestäviin ja kauniisiin alusasuihin. Kun etsit pitkän linjan laatua pelkistetyn tyylikkäällä otteella ja moderneilla vivahteilla, Schiesserin vaatteet ovat valintasi.

Kun nuori liikemies Jacques Schiesser vuonna 1875 perusti vaatimattoman vaatetehtaan Saksan Radolfzelliin, hän tuskin osasi arvata, että merkin tuotteita käytettäisiin ympäri maailman vielä 2000-luvullakin. Vaikka yrityksen alkuvuosista on kulunut jo reilusti toista sataa vuotta ja brändi on paisunut pienestä vaatepajasta maailmanlaajuiseksi suosikkimerkiksi, nojaa sen filosofia edelleen suurilta osin vanhoihin, hyväksi havaittuihin periaatteisiin. Schiesser-vaatteet ovat yhdistelmä klassisen luonnollista tyyliä, laatumateriaaleja sekä perinteiden ja uusien innovaatioiden leikkiä. Lopputuloksena on koko perheen makuun ja tyyliin sopivaa, ilmeikkään käytännöllistä alusasuvaatetusta.

Schiesser valmistaa ajatonta alusasumuotia koko perheelle

Schiesserin suosittu alusasumallisto koostuu hyvin istuvista, linjakkaasti muotoilluista alushousuista, rennon väljistä boksereista sekä miellyttävistä aluspaidoista ja -topeista. Rintaliivimallistosta löytävät omansa niin klassisen juhlavaa naisellisuutta, pelkistettyä yksinkertaisuutta kuin sporttista istuvuutta etsivät naiset. Lasten mallistoon kuuluu mukavan pehmeiden alusasujen lisäksi myös suloinen kattaus perheen pienimmille sopivia potkupukuja ja body-asuja.

Jokapäiväisen alusasumuodin lisäksi Schiesser tarjoaa muodikasta mukavuutta myös jokaiseen yöhön – rennot pyjamat ja yöpaidat tekevät unistasi lämpimän pehmeitä, ja kauniisti istuvat yövaatteet näyttävät hyviltä myös aamiaispöydässä tai koko perheen löhöilyhetkissä. Miellyttävin asu suihkun tai saunan päätteeksi on tietenkin hupulla varustettu paksu, puuvillainen kylpytakki.

Schiesserin mallistojen kulmakivi on luonnollinen puuvilla, joka on materiaalina kestävä, hengittävä ja ihanan pehmeä. Valitse väriksi makusi mukaan esimerkiksi skandinaaviseen makuun istuvaa minimalismia, piristä arkea kirkkailla sävyillä tai sonnustaudu aina tyylikkääseen ruutuun tai raitaan.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua