Mallisto

Suositut filtterit
Emme valitettavasti löytäneet hakufiltteriäsi vastaavia tuotteita

Schöffel perustettiin jo vuonna 1804 saksalaisen kauppiaan Georg Schöffelin toimesta. Noista ajoista, jolloin myyntituotteet keskittyivät sukkiin ja yömyssyihin, on tultu pitkä matka nykypäivän kaikenkattavaan urheiluvaatemerkkiin. Kahdensadan vuoden historiansa aikana yritys on kohdannut nousukausia ja vastoinkäymisiä, mutta aina vahvasti tulevaisuuteen uskoen. Yritys on jo varhain panostanut innovatiivisiin materiaaleihin, uusimpiin trendeihin ja uudenlaisiin materiaalien käsittelytapoihin. Yhtenä esimerkkinä tästä on Hubert Schöffelin, joka on perheyrityksen jatkaja kuudennessa sukupolvessa, yhteistyö Gore-Texin kanssa jo niinkin varhain kuin 70-luvulla. Seuraavien vuosikymmenien aikana Schöffel vakiinnutti asemansa johtavana hiihto- ja ulkoiluvaatteiden valmistajana saksankielisissä maissa sekä laajalti muualla Euroopassa.

Schöffel tarjoaa perinteikästä ulkoilumuotia moderneilla materiaaleilla ja uusimmilla trendeillä

Schöffel yhdistää menestyksekkäästi perinteisyyttä ja moderniutta. Yritys haluaa kulkea omaa polkuaan ollen aina avoin uusille ideoille, luoden trendejä sekä toimien vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Brändi on yksi harvoista suurista saksalaisista vaatemerkeistä, joka edelleen kouluttaa räätäleitä sekä kehittää ja suunnittelee kaikki kokoelmansa yksinomaan talon sisällä, aina ensimmäisestä luonnoksesta sarjatuotantoon asti. Tuotteet on suunnattu arjessa ja työelämässä kiinni oleville miehille ja naisille, jotka haluavat löytää aikaa myös ulkoilulle ja liikunnalle. Myös lapsille on oma mallistonsa, josta löydät perheen pienimmille ihanan värikästä sporttimuotia.

Brändin vaatteissa yhdistyy kaksi vastakkaista värimaailmaa: luonnonläheiset värit sopivat hillitylle pukeutujalle, kun taas kirkkaat ja räiskyvät värit ovat omiaan säväyttävän sporttimuodin ystävälle. Voit yhdistellä värimaailmoja vapaasti omaan tyyliisi soveltaen, joko valitsemalla kaikki vaatekappaleet toisesta värimaailmasta tai yhdistellen rohkeasti erilaisia elementtejä. Moni ulkoilija ja urheilija haluaa ammentaa inspiraatiota reippailuun vaatteistaan, ja silloin energisoivan vaikutuksen omaavat vahvat värit toimivat täydellisesti. Luonnonläheisellä värityksellä on vahva yhteys army-henkiseen tyyliin, ja siksi se sopiikin täydellisesti myös kaupungille yhdistettynä esimerkiksi farkkuun. Teknisiltä materiaaleiltaan ja ominaisuuksiltaan huippuluokkaa olevat Schöffel-malliston vaatteet toimivat niin luonnossa, urheilussa kuin muussakin vapaa-ajan pukeutumisessa.

Yhdistät helposti