Suodatin1

Seafolly
Mallisto

536 tuotetta

Mene muodikkaana rannalle! Trendejä luova Seafolly valmistaa freesin näköisiä uima-asuja pääasiassa naisille ja tytöille, mutta jonkin verran myös pojille. Jos etsit omaperäistä uimapukua tai bikineitä, brändillä on sinulle jännittäviä vaihtoehtoja laidasta laitaan. Sen karismaattiset uima-asut on suunniteltu kaunistamaan erilaisia vartalotyyppejä.

Onko vesi sinulle läheinen elementti? Täydellisellä rantalomalla tarvitset jotakin erityisen tyylikästä ylle. Istahda naisellisissa bikineissäsi rannan hiekalle nauttimaan ihanasta olosta. Ehkä aurinko tarjoaa sinulle pari sievää pisamaakin! Väljät kangashousut voit yhdistää eleganttiin toppiin illan hämärtyessä lämpimään yöhön. Tyttöjen yksi- ja kaksiosaiset uimavaatteet ovat räväkän ja raikkaan näköisiä. Niihin yhdistyvät nätisti erilaiset hameet. Pojille käyvät ilman viiletessä vaikka reilut collegetakit.

Seafolly pysyttelee trendien aallonharjalla

Miten yhdistät bikinien ylä- ja alaosia keskenään? Seafollyn kasvonakin tunnettu Gigi Hadid on bongattu yhtenäisen tyylin bikineissä Miami Beachillä. Naisten asujen yläosissa on toppimaisia vaihtoehtoja sporttista tyyliä varten. Ovatko olkaimettomat yläosat suosikkejasi? Voit ottaa myös kapeat tai leveät olkaimet. Ehkä kaipaat kaarituilla varustettua bikiniyläosaa, jossa on mukana hiukan Marilynin aikojen sensuellia tunnelmaa. Alaosista löydät mieleisesi matalan tai korkean vyötärön. Lasten uimavaatteissa kohtaavat ulkoasu ja huipputason käyttömukavuus.

Haluatko olla uimapuvussakin chic? Seafolly pukee jokaisen naisen rannalle, vaikka käytettävissä onkin minimaalisesti kangasta. Uimavaatteissa on upealta näyttäviä cut-out leikkauksia. Koristaako uimapukuasi sensuelli verkko, laskokset vai suloiset pitsit? Lasten uikkareissa on urheilullista tai romanttista tyyliä. Asuja tehostaa esimerkiksi muodikas vetoketju tai runsas röyhelö.

Ota kaikki irti uimavaatteiden villistä värimaailmasta! Seafolly on luonut rantaelämään värikylläisen kokoelman viimeisintä huippumuotia. Naisten ja lasten uima-asujen värivalikoima on vivahteikas ja iloinen. Jos haluat pitäytyä hillityissä sävyissä, sallithan kuitenkin kontrastivärit tyylikkäinä tehosteina?

Tutustu myös